Isabeau Gaspard (Isabelle Huntington) személy

Imre Viktória Anna: A bosszúszomjas doktor

Idézetek

Riszperidon P>!

– Megőrzöm a titkát, Hieronymus Bell – jelentette ki végül, és még el is mosolyodott hozzá egy kicsit. – Tőlem senki nem tudja meg, hogy van szíve.

391. oldal

Cicu>!

Egy hangos csörrenésre tért magához – mint amikor egy tányérokkal megrakott tálcát levágnak az asztalra. Felpattant a szeme, és zihálva meredt a fölötte álló húszévesforma fiúra. Amaz olyan képet vágott, mintha legszívesebben leköpné, de ezt leszámítva kifejezetten csinosnak tűnt. Napbarnított arcát sötét tincsek keretezték, és kék szeme csak úgy villogott a haragtól.
– Étrangle-toi, salope! – vetette oda neki, majd kimasírozott az ajtón.
Isabeau elhűlve pislogott utána. Ritkán esett meg vele, hogy közvetlenül ébredés után vadidegen ifjak fulladás általi halált kívánjanak neki, ráadásul franciául. Azon már fenn sem akadt, hogy olcsó kéjnőnek nevezték: az a nemével járt.

378. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Isabeau Gaspard (Isabelle Huntington)
Cicu>!

Isabeau kis híján golyót eresztett a vadász fejébe, amikor az felrázta álmából. Jason életét csak az üres tár mentette meg.
– Maga teljesen megőrült?! – ordította a férfi, miután kicsavarta a kezéből a pisztolyt, és lecsapta az éjjeliszekrényre. – Mióta alszik felfegyverkezve?!
– Amióta minden nap másik ágyban ébredek, mert különböző férfiak vagy elkábítanak, vagy áramütést szenvedek! – vágta rá a nő nem csekélyebb hangerővel. – Igazán lehetne magában némi tapintat!
– Nem azért fizet, hogy a lelkét pátyolgassam.
– Ott a pont.

419. oldal

Cicu>!

– Tényleg azt gondoljátok, hogy hagyom magam megijeszteni? – vetette oda közben nekik Jason. – Mindenképpen feljutok a torony tetejére, akár fejetlenséget hagyok magam után, akár nem.
– Nem lenne okos dolog még jobban magadra haragítanod a Nővéreket. – A vámpír kivillantotta csinos fogsorát.
– Az sem vall túl nagy észre, hogy egy könnyű vacsora érdekében felrúgtok egy szerződést, amit a klánotok vezére kötött és nem ti – unta el Isabeau a szópárbajt. – Azzal küldött ide benneteket, hogy ha megérkezik a vadász, essetek neki, mint koldus a cipónak?
– Semmi közöd hozzá!
– Tehát nem – summázta a nő.

446. oldal

Riszperidon P>!

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

– Imádkozzon, hogy sikerüljön, Spencer – sziszegte Isabeau. – Ha az unokahúgom meghal, a Setétre esküszöm, hogy patkányokkal etetem meg a férfiasságát!

464. oldal

Perly>!

– De ne búslakodjatok! Bármi történjék is ma éjjel odafenn, még mindig itt lesz Dr. Spencer, akit bármikor szárazra szívhattok.

446. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Isabeau Gaspard (Isabelle Huntington)
Perly>!

– Mit javasol? – kérdezte feszülten.
– Hallgatást hallgatásért és tippet diszkrécióért – hangzott a felelet. – Maga tartja a száját a kis gyanújáról, nekem nem szalad meg a kezem levélírás közben, és küldök üzenetet az édesanyjának.

388. oldal

SchizoVampire P>!

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– Átkozott démonimádó söpredék! – bukott ki belőle cseppet sem nőiesen.
– A „tiszteletreméltó alkimista” megnevezést jobban kedvelem – szólalt meg egy selymes hang közvetlenül mögötte.
Isabeau majdnem kivetette magát az ablakon rémületében. Megpördült, és francia káromkodások áradatát zúdította a háziköntösben ácsorgó szőke férfiúra akiben Hieronymus Bellre ismert.

382. oldal