!

Indiana Montgomery személy

J. L. Perry: Bastard
J. L. Perry: Rohadék

Idézetek

>!
Fire_bird 

– Hagyd, hogy átmenjen. De ragaszkodj hozzá, hogy másszon be az ablakodon. Hadd tudja meg az a seggfej a szomszédban, hogy milyen érzés.
– Nem fogom kényszeríteni, hogy bemásszon az ablakomon – mondom nevetve. – Két rosszból nem jön ki semmi jó. Ráadásul Brad még félreértené.
– Nem fogja. Mondd azt, hogy elromlott a bejárati ajtótok – vágja rá Meg halálos komolysággal.

>!
Fire_bird 

– Még nem végeztem veled – közli Carter, kilöki az ablakot, és egyetlen ugrással a szobámban terem. Bassza meg.
Hátrálok egy lépést. Aztán még egyet, miután az arcára nézek.
– Mi a fasz járt a fejedben? – mordul fel.
Folyamatosan hátrálok, ahogy egyre közelebb jön.
A hátam végül nekinyomódik a falnak. A francba. Hozzám ér, a két kezét a fejem mellé teszi a falra, ketrecbe zár. Előrehajol, a teste az enyémhez nyomódik, nekiszorít a falnak. Csapdában
vagyok.
– Tűnj el a szobámból – vicsorgom, és próbálom ellökni magamtól. Csodálom, hogy nem félek tőle, annyira dühös.
– Azt már nem hiszem – közli, durván megragadja az arcomat, és felemeli a fejemet, hogy a szemembe tudjon nézni. – Azt hittem, hogy ennél több eszed van.
– Akkor rosszul hitted – vágok vissza, és összehúzom a szememet. Ki az ördögnek képzeli magát?
– Mindazok után, amiket meséltem róla, még elhívtad magatokhoz?
– Ja – felelem gúnyosan, mert semmi köze hozzá, hogy Brad miért volt itt. Mérgesen az arcomba morog. Baszódjon meg. Azt hisz, amit csak akar. Nem cibáltam vissza azt a rózsaszín hajú dögöt az ablakából a múltkor, bár a gondolat megfordult a fejemben.
– Ha kurvaként akarsz viselkedni, akkor majd úgy is bánok veled – közli, és durván megcsókol. Meg vagyok döbbenve. Nem számítottam rá, hogy megcsókol. Arra sem számítottam, hogy sérteget és kurvához hasonlít majd. Hogy merészeli?
Micsoda álszent. Ő a kurva, nem én.

Kapcsolódó szócikkek: Carter Reynolds · Indiana Montgomery
>!
Fire_bird 

– Ha még egyszer egy srácot találok az ablakodban, el fogom árulni az apádnak.
Mi az ördög?
Azon nyomban elönt a düh. Hogy merészel idejönni, halára rémíteni Bradet, életem leghihetetlenebb orgazmusában részesíteni, aztán elsétálni, mintha mi sem történt volna?
– Baszódj meg, Carter Reynolds – köpöm. Lenyúlok, felkapom a padlóról az egyik cipőmet, és hozzá vágom. Egyenesen tarkón találom vele. Telitalálat. Ezt kapd ki, te fattyú.
Felnevet, felnyúl, megdörzsöli a fejét, aztán felpattan az ablakpárkányra, és eltűnik a sötétben. Csak még jobban feldühít, hogy szerinte ez vicces. Seggfej.

Kapcsolódó szócikkek: Carter Reynolds · Indiana Montgomery
>!
Fire_bird 

Carter feláll, és követ az ablakhoz. Nem tudom, megcsókoljam-e búcsúzóul, ezért nem teszem.
– Holnap találkozunk – mondom neki, és átvetem lábamat az ablakpárkányon.
– Hé! – Kinyújtja a kezét, és gyengéden megfogja a karomat. – Tudom, hogy csak bolondoztunk ma éjjel, de ne hagyd, hogy kínos legyen kettőnk között a helyzet, oké?
– Oké. – Feléje fordulok, rámosolygok. – Jó éjt – mondom, és leugrom az ablakból.
– Jó éjt, kölyök. – Összehúzott szemmel visszanézek rá a vállam fölött, mire kuncogni kezd. Ott áll, és figyeli, hogy biztonságban visszajussak a szobámba. Felemelem a kezemet, hogy integessek neki, aztán becsukom az ablakot, mire bemutat. De közben mosolyog. Azt hiszem, így próbálja elérni, hogy normális maradjon kettőnk között minden.

Kapcsolódó szócikkek: Carter Reynolds · Indiana Montgomery
>!
Fire_bird 

Mi az ördög? Gyorsan lehajítom a zacskót a földre.
– Kibaszott szar. Mit művelsz egy zacskó szarral?
Hátraveti a fejét, úgy nevet.
– Lassie-é. Megtanít rá, hogy ne szimatolj.
Lehajol, felveszi a zacskót a földről, aztán sarkon fordul, és elsétál.
– Hová mész?
– Helyrehozni valamit – csak ennyit mond. Fogalmam sincs, hogy mire készül, de téved, ha azt hiszi, hogy hagyom őt egyedül mászkálni a sötétben. Követem, de megtorpanok, amikor megáll a mostohaapám autójának bal oldalánál.
Mosolyra húzódik a szám, amikor meglátom, hogy mit csinál.
Kinyitja a zacskót, és kiborítja a tartalmát egyenesen az ajtó mellé. Reggelenként még sötét van, amikor elmegy dolgozni, szóval tudom, hogy egyenesen bele fog lépni. Kibaszottul zseniális.
Amikor végez, egyenesen elsétál mellettem, helyes kis gúnyos vigyorral az arcán.
– Jó éjt, seggfej.
– Jó éjt, kölyök – kuncogom. – És köszönöm.
Nem tudom elhinni, hogy megtesz valami ilyesmit értem. Nem szoktam hozzá, hogy számíthatok másokra. Ráadásul nagy rizikót vállal, különösen azok után, ahogy a Faszfej viselkedett, amikor Larry pár éve a gyepre szart.
– Szívesen – csak ennyit mond, ahogy bemászik a szobája ablakán. Csak állok ott, és ámulattal figyelem. Bosszantó kis vakarcs létére kibaszottul tökös csaj.

Kapcsolódó szócikkek: Carter Reynolds · Indiana Montgomery
>!
Fire_bird 

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Körbepillantok, miközben a bár hátulja felé vonszol. Úgy érzem, mintha mindenki minket nézne. Elmegyünk egy asztal mellett, és egy borotvált fejű, tetovált karú férfi végigmér, aztán megnyalja a száját. Pfuj.
(…)
Idegesen körbepillantok. Amikor a tekintetem ismét megállapodik a tetovált, riasztó csávón, látom, hogy engem bámul. A fenébe. Feláll az asztaltól, és elindul felém. A francba, a francba… A szívem majd kiugrik a helyéből.
Kissé megkönnyebbülök, amikor észreveszem, hogy a pasasnak mellei vannak. Valójában nő. Vagy valami a kettő között.
(…)
Közelebb lép. Alig pár centire van már csak tőlem. Érzem az alkohol szagát a leheletén. Mi az ördögöt akarhat? Szinte azonnal meg is kapom a választ, amikor egyenesen a lábam közé nyúl. Megdermedek a félelemtől vagy a sokktól. Megragad a két lábam közt, és semmit sem tehetek vagy mondhatok, hogy megakadályozzam. Nem is fogdos, csak ott tartja a kezét, mintha megkérdeztem volna, hogy „Elnézést, nem fogná meg egy percre a pinámat?”, amit természetesen nem tettem. Úgy érzem, egy örökkévalóságig ácsorgok ott, miközben egy idegen fogja az ölemet.

Kapcsolódó szócikkek: Indiana Montgomery
>!
Fire_bird 

Könnyek homályosítják el a látásomat. Nem hittem, hogy ilyen nehéz lesz. Beindítom a motort, és kitolatok a behajtóról. A szemem elárul, ahogy egy utolsó pillantást vetek a kölyökre. A kölyökre, aki elrabolta a szívemet.
A kölyökre, akinek sikerült behatolni a sötétségembe, és egy rövidke pillanatra megmutatta nekem, milyen, amikor újra világosság gyúl a szívemben. Basszus, hiányozni fog nekem ő is és az a nagy szája.
El kell, hogy felejtsen. Esküszöm, hogy szó szerint érzem, amint a szívem millió darabkára hasad, ahogy figyelem, amint ott áll. A karját apró teste köré fonja. Könnyek patakzanak a gyönyörű arcán. Minden erőmre szükségem van, hogy ne
menjek vissza hozzá.
Olyan sok mindent akarok mondani neki. Olyan sokat. Olyan sok mindenért akarok köszönetet mondani neki. De ehelyett azt teszem, amit tennem kell, hogy segítsek neki elfeledkezni rólam. Hogy segítsek neki továbblépni. Bemutatok neki, aztán rálépek a gázra, és elhajtok. Elhajtok attól a két embertől, akik örökre ott maradnak a szívemben…

>!
Fire_bird 

– Jó újra látni téged, Indi.
– Hát, az érzés nem kölcsönös – jegyzi meg a homlokát ráncolva. Nem mond igazat, meg tudom állapítani. A testbeszéde teljesen másról árulkodik, mint a szavai. Ezek szerint a makacssága megmaradt. Lesiklik a tekintetem a
szeméről az ajkára. El sem tudom mondani, hányszor álmodtam erről a szájról az elmúlt öt évben. Túl sokszor ahhoz, hogy számon lehessen tartani. Olyan nagyon szeretném megcsókolni, hogy belefájdul az átkozott szívem. Hagyom, hogy lejjebb vándoroljon a tekintetem. Ekkor veszem észre a nyakláncot, amelyet a tizenhetedik születésnapjára vettem. Nem tudom elhinni, hogy még mindig viseli. Mosolygok, mint egy átkozott bolond. Fogalmatok sincs, mit jelent számomra.

Kapcsolódó szócikkek: Carter Reynolds · Indiana Montgomery
>!
Fire_bird 

Visszamegyek a szobámba, és áruló tekintetem ismét Carter szobájának az ablakára téved. Sötét van, úgyhogy biztosan alszik. Sajnálom, ahogyan végződtek köztünk a dolgok korábban, de nem avatkozhat így bele az életembe. Ő az, aki elment, nem én.
– Nem vagyok a szobámban – szólal meg egy férfihang, és majd kiugrom a bőrömből.
– Mi a fasz, Carter? – visítom, amikor meglátom, hogy az ágyamon hever. – Tűnj a francba a szobámból.
– Nem tehetem édesem – közli, és nehézkesen felül.
Részeg?

Kapcsolódó szócikkek: Carter Reynolds · Indiana Montgomery
>!
Fire_bird 

– Éhes vagy? – kérdezem, hogy témát váltsak. El kell őt tüntetnem a szobámból. Képtelennek tűnök normálisan viselkedni, amíg az ágyamon ül.
– Azt hiszem. De nem csak ételre. – Utánam nyúl, de elütöm a kezét.
– Hát, csak ételt kapsz – közlöm vele, és megfordulok, hogy kimenjek a szobából. Amikor nem áll fel, visszanézek rá a vállam fölött. – Jössz vagy nem?

Kapcsolódó szócikkek: Carter Reynolds · Indiana Montgomery