!

Howard Mollison személy

J. K. Rowling: Átmeneti üresedés

Idézetek

>!
Kacsamadár

– Hát itt vannak az irgalmas szamaritánusok! – mennydörögte Howard. – Hogy áll a melltartó-üzlet, Sammy? Mellbedobással állja a recessziót?
– Az üzlet meglepően peckes, Howard – mondta Samantha.

Kapcsolódó szócikkek: Howard Mollison · Samantha Mollison
>!
csillagka P

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Bár a pagfordi fűszer-csemege csak félt tízkor nyitott, Howard Mollison korán érkezett. Irgalmatlanul elhízott hatvannégy éves korára. Elöl olyan mélyre lógott a hasáról a szalonnalebeny, hogy a legtöbben az első találkozásnál azonnal a péniszére gondoltak, találgatva, mikor látta utoljára, hogyan mossa, hogy sikerül végrehajtania vele bármit is.

39. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Howard Mollison
Hirdetés
>!
nov

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Pagford ezen a reggelen is olyan bájos volt, mint mindig. Howard egy pillanatra megízlelte a létezés mennyei mámorát, a saját létezéséét és a városét, melyhez meglátása szerint úgy hozzátartozott, akár egy dobogó szív. Ő azért volt itt, hogy mindent magába szívjon – a fényes fekete padokat, a piros és bordó virágokat, a kőkereszt tetejét megaranyozó napfényt-, Barry Fairbrother pedig elment. Nehéz volt nem megérezni egy magasabb rendű tervet, annak a valaminek a váratlan átrendeződésében, amelyet Howard olyannak látott, akár egy csatateret, ahol Barry és ő oly sokáig néztek farkasszemet.

43. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Barry Fairbrother · Howard Mollison