!

Hort személy

Soman Chainani: Jók és Rosszak Iskolája
Soman Chainani: Itt nincsenek hercegek
Soman Chainani: Jótett helyébe

Idézetek

>!
Szyszyyy P

Sophie megesküdött, hogy ha ezt a fiút még egyszer pucéran kell látnia, inkább kinyomja a saját szemét.

143. oldal, A Magasztos Másságos Magasságos Méltóságos Boszorkány stílus (Twister Media, 2015)

Kapcsolódó szócikkek: Hort · Rengetegtúl-erdei Sophie
>!
Babó_Buca

Sophie látását a szemébe csorgó verejték homályosította el, hogy keze remegett, ahogy az asztalról vékony, hosszú fémdarabot emelt fel.
Hort könyökkel oldalba bökte.
– Az a fenővas, te idióta!

360-361. oldal, 17 – Két iskola, két cél

Kapcsolódó szócikkek: Hort · Rengetegtúl-erdei Sophie
>!
loveQhuay P

– Vagy megint hazudsz, vagy olyan hülye vagy, amilyennek kinézel. Első évben, amikor lány vagy, dobsz miatta, és őt választod. Másodévben, amikor fiú vagy, dobsz miatta, és őt választod. Hazudsz, csalsz és lopsz érte, miközben ő úgy bánik veled, mintha egy nagy nulla lennél. Én segítek neked, vigyázok rád, gondoskodom rólad, imádlak, mint egy királynőt, és úgy bánsz velem, mintha egy nagy nulla lennék. Mi van abban az alakban, ami bennem nincs meg? Mitől olyan szerethető, és mitől vagyok én olyan utalni való? Tudod, hányszor tettem fel magamnak ezt a kérdést, Sophie? Hányszor figyeltem, olvastam a mozdulatait, a gesztusait, mintha könyv lett volna, és hányszor képzeltem magam elé aprólékos részletességgel, és hányszor próbáltam megfejteni, miért érne ő többet, mint én?
(…)
Csak azért, mert úgy néz ki, amilyennek látni akarod, és azt mondja, amit hallani akarsz? Amikor olyasvalakit kaphattál volna, aki őszinte, becsületes, kedves és valódi?

232. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Hort · Rengetegtúl-erdei Sophie
Hirdetés
>!
Könyvkuczkó P

Akkor és ott, abban a pillanatban megértette, mi a különbség közte és a Gonosz Iskolamester között, akivel szembe fognak nézni. Az, hogy a Gazgatóval ellentétben Hort megértette, mikor van egy történetnek vége, és mikor kell továbblépni.

Kapcsolódó szócikkek: Hort
>!
Faythe P

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

A lány tudta, hogy a varázsló azzal a túlrúzsozott szájú pokolfajzattal fogja egy párba osztani őt, mert Hester, Anadil vagy Hort biztosan baltát állított volna a hercegnő fejébe. (Pötty ebből a szempontból nem számított, mert Hamupipőke őt úgy lecsapta volna, mint egy legyet.)

591. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Anadil · Hamupipőke · Hester · Hort · Pötty · Rengetegtúl-erdei Agatha