Hieronymus Bell személy

Imre Viktória Anna: A bosszúszomjas doktor

Idézetek

Cicu>!

– Minél nagyobb a kihívás, annál mohóbban vetem rá magam.

443. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Hieronymus Bell
Cicu>!

Csak az lebegett a szeme előtt, hogy elérje, amit akar.

325. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Hieronymus Bell
Riszperidon P>!

– Megőrzöm a titkát, Hieronymus Bell – jelentette ki végül, és még el is mosolyodott hozzá egy kicsit. – Tőlem senki nem tudja meg, hogy van szíve.

391. oldal

Cicu>!

– Tudják kedves barátaim, az egész élet kémiai reakciók egymásutánja – mondta épp Mr. Bell olyan komoly hangsúllyal, mintha a lét értelmét osztaná meg hallgatóságával. – Az emberek különféle elemek, amik reagálnak egymással, és e reakció lehet kedvező, vagy éppen tragikus kimenetelű. A gyermek a két szülő egyesüléséből kialakult sajátos, új elem, amely magán viseli az összetevői tulajdonságait. Kémia, barátaim. Pokolian egyszerű kémia.

24. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Hieronymus Bell
Cicu>!

Oldalt felfigyelt egy csukott ajtóra is, és amint fülelni kezdett, már hallotta is a kétségbeesett nyöszörgést – valószínűleg a korábbi sikoly gazdájától.
Elnézően megcsóválta a fejét, és lustán elhevert az egyik karosszékben. Rá aztán senki nem mondhatta, hogy nemes természettel verte volna meg a sors: nem sietett bajbajutott királylányok segítségére, hacsak nem fűződött érdeke hozzá. Még akkor sem, ha történetesen valódi hercegnők voltak.

142. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Hieronymus Bell
Cicu>!

– A tudomány legfőbb ismérve, hogy folyamatosan fejlődik – jelentette ki. – Abban a pillanatban, hogy gátat vetünk ennek a haladásnak, ugyanolyan dogmatikus rendszert hozunk létre, mint amilyen a vallás.

428. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Hieronymus Bell
Cicu>!

Talán túl gördülékenyen ment minden, morfondírozott Lady Warren-hez menet, és a Pokol úgy döntött, megnehezíti a dolgomat. Nem ez lenne az első eset.

321. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Hieronymus Bell · Octavia Warren
Cicu>!

Tudta, hogy nem menekülhet az idők végezetéig a múltja elől, de nem most volt itt a perc, hogy szembenézzen vele. Legkésőbb a halálakor úgyis el kell majd számolnia a tetteivel.

322. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Hieronymus Bell
Cicu>!

– Miss Hestia Palmer, személyesen! – sétált oda hozzá, és leült vele szemben. – Mintha csak tegnap lett volna, hogy orrba vágtad Atwood mestert, amiért azt javasolta, hogy az alkímia helyett inkább gyerekszüléssel foglalkozz.

358. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Hieronymus Bell
Perly>!

– Mit tudsz az okkult tudományokról, Leo? – érdeklődött.
– Hogy minél távolabb tartom magam tőlük, annál jobb.
– Tipikus korlátolt hozzáállás – sóhajtott Hieronymus (…)

261. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Dr. Leonard Spencer · Hieronymus Bell