!

Hannah Logan - Hailey személy

Renáta W. Müller: TestVÉR 1
Renáta W. Müller: TestVÉR 2

Idézetek

>!
DreamR IP

– Mikor néztél utoljára tükörbe, Hannah Logan?
– Én és a tükör nem vagyunk jóban – marháskodtam tovább.
– Akkor jobb lenne, ha mielőbb megtennéd, mert igen nagy meglepetés érhet.
– Hagyd ezt!
– Gyönyörű lány vagy, Hannah, és ha nem lenne ekkora büdös nagy önértékelési zavarod, akkor erre te is hamar rájönnél. Azt hiszed, véletlen, hogy a fickó kiszúrt a parkban? Hát nem az. Szent szar, Hannah! Komolyan nem veszed észre, hogy néznek rád a srácok, akármerre megyünk?

Kapcsolódó szócikkek: Hannah Logan - Hailey
>!
Fire_bird

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Bekukucskálok az ajtórésen, és River hátát látom. Tényleg félmeztelen. Tényleg borotválkozik. Szent ég! Elvesztem. A tükörben látom az arcát, amint feszülten koncentrálva csúsztatja a gépet fel s le
az állán. Megáll egy pillanatra, félrebiccenti a fejét, és szemügyre veszi az eredményt. Lassan megnyalja a szája szélét. Mi a…!? Kimért mozdulatokkal a nyakán folytatja a munkát egy ideig, majd bal kezét végigcsúsztatja a mellkasán,
le egészen a sliccéhez. Két ujjal kigombolja a felső gombot. Elfelejtek levegőt venni, úgy meresztem a szemem. Módszeres lassúsággal kinyit még egy gombot, és a borotvát elkezdi lefelé tolni a mellkasán. Nem bírom tovább,
halkan felnyögök. Kaján kis vigyor jelenik meg a szája sarkában. Csak most esik le a tantusz, a fickó szórakozik velem! Hangja mély és szándékosan csábos, amikor megszólal:
– Élvezed a műsort?

Kapcsolódó szócikkek: Hannah Logan - Hailey · River Hailey
>!
Fire_bird

– És te? Te mit szeretnél?
Ránézek, megrázom a fejem, aztán lassan elmosolyodom.
– Én ott szeretek lenni, ahol ő van. Ilyen egyszerű.

Kapcsolódó szócikkek: Hannah Logan - Hailey · Rafaella · River Hailey
>!
Fire_bird

Hónapokig tervezgettem az újratalálkozásunkat, aztán amikor ott álltam előtte, hirtelen minden józan gondolat, minden terv és elhatározás elszállt az agyamból. Ott állt végre előttem, sápadtan, de gyönyörűn, soványan, de olyan kívánatosan és izgatóan, hogy esélyem sem volt. Már gyerekkorunkban is ilyen hatással volt rám.
Gyakorlatilag ő volt az egyetlen, aki Riveren kívül hatással volt rám. Jórészt ezért is kerültem olyan hosszú ideig. Nem voltam biztos benne, hogy képes vagyok-e visszafogni magam a közelében. Inspirált, összezavart, az őrületbe kergetett, felpezsdítette a vérem, és folyamatosan nedves álmokat okozott.

Kapcsolódó szócikkek: Hannah Logan - Hailey · Jamie Hailey · River Hailey
4 hozzászólás
>!
Fire_bird

– Szeretlek, Honey – hallatszik az egyszerű vallomás, és én először fel sem fogom, hogy miről beszél.
– Tessék? – kérdem bambán.
– Szeretlek. Úgy kábé tízéves korom óta.
Kiesik a kezemből a villa, és lassan kiegyenesedem a székemen. Hallucinálok, vagy tényleg azt mondta, hogy szeret? Kétszer is. Tekintetem a még mindig összefonódott kezünkre esik. Úgy érzem, megfordul velem a szoba. Elhúzom a kezem, és összefonom a karom magam előtt. A fejemet lassan ingatva emésztgetem az előbbi abszurd bejelentést. Jamie meredt arccal bámul, mintegy ugrásra készen várva a reakciómat. Ujjai zaklatottan dobolnak az asztal lapján. Biztosan nem úgy értette. Szegény fiú. Ez csak valami aspergeres mellékhatás lehet – győzködöm magam, és megköszörülve a torkom megpróbálok határozott hangon megszólalni. Kevés sikerrel.
– Nem, Jamie. Nem szeretsz.
Fanyarul felhorkan, és ujjaival gondterhelten végigszánt a haján.
– Ó, de igen.

Kapcsolódó szócikkek: Hannah Logan - Hailey · Jamie Hailey
>!
Fire_bird

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– Felkísérjelek? – kérdi rekedtes, szexi hangon.
Igen. Igen. Igen. Könyörgök!
– Azt hiszem, jobb, ha nem kísérsz fel – motyogom kevés meggyőződéssel.
– Biztos vagy benne?
– Nem. Igen!
– Akkor most melyik? – kérdi homlokráncolva.
– Igen – válaszolom kétségbeesetten, tudatában annak, hogy komplett hülyét csinálok magamból.
– Miért? – feszíti tovább a húrt, nálam pedig épp ebben a pillanatban szakad el a cérna, és megszáll valami flúgos őszinteségi roham.
– Mert túlságosan is vonzó vagy, túlságosan nagy hatással vagy rám, és túlságosan és átkozottul bonyolult ez az egész helyzet.
A szexi mosoly szétterül az arcán.
– Vonzónak tartasz?
He? Na nem már, hogy ez az egyetlen dolog, amit megjegyzett a szerencsétlen kis monológomból! Lemondóan felsóhajtok, fejem a mellemre hanyatlik. Jamie az állam alá nyúl, és finoman felemeli a fejem. Megint ott az a rajongás a szemében, amit mindig ott látok, ha elég bátor vagyok hozzá, hogy hagyjam magam elveszni a tekintetében. Hozzám hajol, megcsókol röviden, de erőteljesen.
– Szeretlek – mormolja az ajkaim közé, és egyből visszahúzódik. – De most jobb, ha felmész. Hűvös van. Megfázol.

Kapcsolódó szócikkek: Hannah Logan - Hailey · Jamie Hailey
Hirdetés
>!
Fire_bird

Jamie Hailey körülbelül az egyetlen pasi ezen a bolygón, akinek a látványára nem lenne szabad eldobnod az agyad – szidom magam, kétségbeesetten küzdve az egyre növekvő vonzódásom ellen.

Kapcsolódó szócikkek: Hannah Logan - Hailey · Jamie Hailey
2 hozzászólás
>!
Fire_bird

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Mélyet sóhajt, mint aki épp most vesztett el egy komoly harcot önmaga ellen, és elengedi a kilincset. Felém sétál, én meg megmarkolom a hátam mögött az íróasztal szélét. Megáll közvetlenül előttem, megnyalja az alsó ajkát. Atyaég! Ez nem fair. Kétoldalt a derekamra szorítja a kezét, és ráemel az asztalra. Belém szorul a levegő meglepetésemben, de szokás szerint esélyem sincs kommentálni a dolgokat, mert szája már be is tapasztja az enyémet. Érzem a cupcake édes ízét a csókján, és a még sokkal-sokkal édesebb Jamie-ízt. Egyértelműen függővé váltam tőle. Komoly bajban vagyok.

Kapcsolódó szócikkek: Hannah Logan - Hailey · Jamie Hailey
>!
Fire_bird

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– Komolyan gondoltad, amikor azt mondtad, kiköltözöl a lakásból?
Egyik kezemben az univerzális konyhapucoló spray-vel, a másikban a konyharuhával szorgoskodom, mint a kisangyal, miközben magabiztosan válaszolok:
– Persze hogy komolyan. Te is szemtanúja voltál annak, hogy a mostani állapot tarthatatlan. Egészségtelen dolog, hogy egy lakásban lakunk, miközben mind a ketten ugyanabba a férfibe vagyunk szerelmesek. Arról viszont fogalmam sincs, hogy oldjuk meg a dolgot a céggel. Az nem olyan egyszerű, mint egy új lakásba költözni – buggyan ki belőlem a vallomás, mielőtt még
átgondolhatnám, hogy mit is mondtam.
Amikor eljut a tudatomig, hogy mi hagyta el éppen a számat, megpördülök a sarkamon a konyhaszekrény felé, és visszafojtott lélegzettel várom, hogy mi lesz. Talán meg sem hallotta. Talán elkerülte a figyelmét a vallomásom a sok egyéb blabla között, ami kibukott belőlem. Vészes csend áll be a konyhában, csupán saját szívem vad kalimpálásának a hangja dübörög a fülemben.
– Mi mondtál? – kérdi Jamie, mély, síri hangon. Mégis miből gondoltam, hogy bármi is elkerülné a figyelmét? – rágcsálom a szám szélét idegesen.
– Öö… én? Hogy kiköltözöm a lakásból? – kérdem közömbös hangot imitálva.
Jamie megkerüli a pultot, és megáll közvetlenül mögöttem. Vállamnál fogva megfordít, kiveszi a kezemből a konyhai cuccokat. Összefűzi maga előtt a karját, és félrebiccentett fejjel, várakozón néz rám. Én persze pontosan tudom, hogy mire gondol. Miért ilyen nehéz az őszinteség? Miért ennyire nehéz kiadni magam? Alulról pislogok fel rá, és mélyet sóhajtva mondom:
– Azt mondtam, hogy… szeretlek – nyögöm ki végre.
– Szeretsz? – ismétli meg annyi hitetlenséggel a hangjában, hogy az már szinte bántó.
– Szeretlek, Jamie – mondom most már határozottabban és hangosabban. – Hiszen úgyis tudod – vonom meg a vállam, és szégyenlősen elmosolyodom.
– Nem tudom, Honey – ráncolja bizonytalanul a szemöldökét. – Honnan tudnám? Sosem mondtad.

Kapcsolódó szócikkek: Hannah Logan - Hailey · Jamie Hailey
>!
Fire_bird

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Biztos vagyok benne, hogy valami szexőrült gyökérnek tart, aki csak akkor akar vele lenni, ha lefekszünk egymással. Be kell bizonyítanom neki, hogy mennyire nem így van. Úgy értem, persze hogy folyton a szexre gondolok, ha együtt vagyunk. Oké, akkor is, ha nem vagyunk együtt, de nem ez a lényeg.

Kapcsolódó szócikkek: Hannah Logan - Hailey · Jamie Hailey