Ginia személy

Debora Geary: Modern boszorkány
Debora Geary: Láthatatlan boszorkány
Debora Geary: Kóborló boszorkány

Idézetek

diamondfox P>!

– Ha végül nem jön be neked ez az egész boszorkányosdi, fölcsaphatsz profi baseballjátékosnak.
Ginia fölhorkant.
– Lány vagyok, te buta. Csinálhatom mindkettőt.

270. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ginia
Perly>!

– […] Apu most bennünket tanít, hogy atomkirályul tudjunk programozni, és egy szép napon mi is párbajozhassunk egy sráccal, és eldönthessük, hogy ahhoz menjünk-e feleségül.
Leleményes egy srác ez a Daniel, gondolta Jamie. A kislányai máris eszméletlenül programoztak, és rohamléptekben fejlődtek. Az apukájuk nyilvánvalóan azt tervezte, hogy a lányai nagyon sokáig egyedülállók maradjanak.

Kapcsolódó szócikkek: Daniel · Ginia · Jamie Sullivan
Vaklarma P>!

Nell elfojtott egy mosolyt, és megjegyezte ezt a kis adalékot, hogy majd elmesélje Danielnek. A férjének igencsak becsületére vált, hogy Ginia még most is büszkébb volt a programozói szakértelmére, mint nyiladozó, elementáris varázserejére. Ez pedig két varázstalan testvér mellett nem hátrány.
– Szóval hogy csináljuk? – kérdezte az újabb kísérletezésre bármikor kapható
Mia.

Kapcsolódó szócikkek: Ginia · Mia · Nell
Vaklarma P>!

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Tovább súlyosbította a helyzetet, hogy az újonnan érkezettek zöme a jelek szerint azt hitte, internet-varázserejének aktiválásához valamiféle számítógép-alkatrész szükséges. Ez megfelelt ugyan az igazságnak, de Nell szinte biztosra vette, hogy a Moira kertjében éktelenkedő alkatrészek javarészt az internetkorszak előttről származnak. Ginia döbbenten fedezte föl, hogy tényleg létezik még floppy lemez.

Kapcsolódó szócikkek: Ginia