!

Georgiana Mountrachet személy

Kate Morton: Az elfeledett kert

Idézetek

>!
Franciska16

– Meg kell tanulnod, mi a különbség a mese és a valóság között, Lizám -mondogatta. – A tündérmesék általában túl hamar végződnek, sosem mutatják meg, mi történik azután, hogy a királyfi meg a királykisasszony lelovagolt a könyv lapjairól.
– De mire gondolsz, Anya? – kérdezte ilyenkor Eliza.
– Arra, hogy mi történik velük, amikor maguknak kell boldogulniuk a világban, pénzt keresni, menekülniük a világ bajai elől.
Eliza ezt nem értette. Lényegtelennek látszott, bár ezt Anyának sohasem mondta meg. Hiszen ők királyfiak, királykisasszonyok, nem kell a világban boldogulniuk, mihelyt elérkeztek varázslatos várukba.

145. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Eliza Makepeace · Georgiana Mountrachet
>!
Belle_Maundrell 

Linus alig jutott lélegzethez. Pislogott, és csak nézte meredten, ahogy húga lassan elfordítja a fejét, és egyenesen ránéz. Más modelljei nem tudták tekintetükből száműzni a félszegséget, de Georgiana tökéletesen természetes volt. Mintha a fényképezőgép fölött egyenesen a bátyja szemébe nézne. Ugyanazzal az együttérzéssel, amellyel sok-sok esztendeje a sírását figyelte. Linus gondolkodás nélkül elkattintotta a gépet. Húgának arca, az a tökéletes arc., már az ő foglya.

347. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Georgiana Mountrachet · Linus Mountrachet
Hirdetés