!

Gage Travis személy

Lisa Kleypas: A pártfogó
Lisa Kleypas: A kék szemű ördög

Idézetek

>!
Fire_bird 

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– Hagyod, hogy megbasszon?
A durva szóhasználat, ami szándékos volt, felért egy arcul csapással.
– Nem terveztem. Nem – feleltem mereven.
– Nem azt kérdeztem, tervezed-e, hanem azt, hogy megteszed-e.
Erre már én is begurultam.
– Nem! Nem szoktam csak úgy beesni más ágyába. Te is tudod.
– Igen, tudom. De azt is tudom, hogy nem az a fajta vagy, aki elmegy valakivel egy partira, és a végén egy másik pasival csókolózik. Mégis megtetted.

Kapcsolódó szócikkek: Gage Travis · Liberty Jones
>!
Fire_bird 

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Gage nem volt hozzászokva, hogy félreállítsák. Nem is tetszett neki. Sőt kiborította. Összerezzentem, ahogy hirtelen magához rántott.
– Lefeküdtünk egymással, Liberty. Innen nincs visszaút. Nem teheti meg, hogy felbukkan, és ilyen könnyen szét is választ minket.
– Csak egy alkalom volt – próbáltam tiltakozni, mire gúnyosan felvonta a szemöldökét. – Na jó, több alkalom, de csak egyetlen éjszaka.
– Annyi elég. Most már az enyém vagy, és én jobban kívánlak, mint ő valaha is, vagy kívánni fog a jövőben. Ezt ne felejtsd el, míg tisztázod magaddal a dolgokat.

Kapcsolódó szócikkek: Gage Travis · Hardy Cates · Liberty Jones
>!
Fire_bird 

Megrázó élmény volt együtt látni őket. Hardy mindig is óriásként élt a képzeletemben, s most meglepve láttam, hogy Gage ugyanolyan magas, bár soványabb. Szinte mindenben különböztek: neveltetésükben, hátterükben, tapasztalataikban… Gage általában betartotta a szabályokat mindenben, amiben benne volt a keze, és Hardy, aki gond nélkül megszegte őket, ha úgy felelt meg a céljainak. Gage, aki mindig a legokosabb volt a társaságban, és Hardy, aki megtévesztően lusta mosollyal közölte, hogy nincs más dolga, mint okosabbnak lenni a tárgyalópartnerénél.

Kapcsolódó szócikkek: Gage Travis · Hardy Cates · Liberty Jones
Hirdetés
>!
Fire_bird

Letettem a telefont, és átmentem Gage-hez a nappaliba. Az egyik fotelben ült, és olyan erősen szorította a karfát, hogy ujjai mély lyukat vájtak a puha bőrbe. De hagyta, hogy egyedül vívjam meg a csatát, és nekem erre volt szükségem.
Mindig is szerettem Gage-et, de még soha annyira, mint akkor.

Kapcsolódó szócikkek: Gage Travis · Haven Marie Travis