Ethan Montgomery személy

W. Bruce Cameron: Egy kutya négy élete
!

Bailey és Ethan (KJ Apa)


Idézetek

ginny13>!

Nem az számít, hogy mit akarok. Csupán az lényeges, hogy amikor Ethan fázott és éhezett az erdőben, akkor ott voltam vele. Melegen tartottam egész éjjel, hiszen én voltam a társa.

Kapcsolódó szócikkek: Bailey · Ethan Montgomery
ginny13>!

Egész egyszerűen nem volt jobb dolog annál ezen a világon, mint amikor Ethan magához ölel.

Kapcsolódó szócikkek: Bailey · Ethan Montgomery
Fire_bird P>!

Tudtam, hogy nemsokára úgyis elönt az a mély, sajgó fájdalom. Ám ebben a pillanatban békesség vett körül, mert megbizonyosodhattam róla, hogy egész eddigi életem ezt a célt szolgálta, azt, hogy itt lehessek mellette ebben a pillanatban.
Teljesítettem a küldetésem.

Kapcsolódó szócikkek: Cimbi · Ethan Montgomery
Fire_bird P>!

A feladat végrehajtása adott értelmet a létezésünknek. Eddig úgy véltem, az életem célja az, hogy Ethannal legyek. Én pedig eleget tettem a kötelességemnek azzal, hogy miközben felcseperedett, végig mellette álltam. De ha tényleg ez a helyzet, miért lett mégis Ellie belőlem?
Lehet, hogy egy kutyára nem egy, hanem több nagy feladat vár?

Kapcsolódó szócikkek: Ellie · Ethan Montgomery
Fire_bird P>!

Némán bámultuk egymást. Ekkor már rájöttem, hogy embergyereket látok. Egy aprócska hímet. A fiú arcán fülig érő mosoly jelent meg. Széttárta a karját.
– Kiskutya! – kiáltotta éneklő hangon.
Rohanva indultunk meg egymás felé. Szerelem volt, az első látásra. Lelkesen nyalogatni kezdtem, ő pedig majd kipukkadt a nevetéstől. Nemsokára már ott hemperegtünk a fűben.

Kapcsolódó szócikkek: Bailey · Ethan Montgomery