!

Ernest Spencer személy

Kerstin Gier: Dream a Little Dream
Kerstin Gier: Az álmok első könyve
Kerstin Gier: Az álmok második könyve
Kerstin Gier: Az álmok harmadik könyve

Idézetek

>!
Arianrhod MP

And Mom was besotted with him—don’t ask me why. It couldn’t be his looks. Ernest had a large bald patch, enormous ears, and teeth that were far too white. It was all very well for Lottie to insist that Ernest was a handsome man; we just couldn’t go along with her opinion. Maybe he did have nice eyes, but with ears like that who was going to look into his eyes? Not to mention that he was ancient—over fifty.

1 hozzászólás
>!
Arianrhod MP

I glared at Mom’s slender back. It wasn’t surprising that Mr. Spencer had fallen for her. She looked pretty good for a professor of English literature. She’s a natural blonde, long legs, blue eyes, great teeth. She was forty-six, but you wouldn’t guess that except in bright daylight when she’d drunk too much red wine the evening before. On good days she looked like Gwyneth Paltrow. Although her new haircut was frightful. She must have been to the same hairdresser as Duchess Camilla.

Kapcsolódó szócikkek: Ann Matthews · Ernest Spencer · Olivia Silber (Liv)
>!
Arianrhod MP

I couldn’t help noticing that he looked very like his father if you took no notice of his hair. The same broad shoulders, the same self-confident bearing, the same noncommittal politician’s smile. That was probably why he seemed so familiar to me. Admittedly he didn’t have ears as enormous as Ernest’s, but they might yet catch up with his father’s. I’d once read that ears and noses are the only parts of the body to go on growing into old age.

Kapcsolódó szócikkek: Ernest Spencer · Grayson Spencer
>!
Hyacinth

– Ann és én úgy döntöttünk, hogy a villával kapcsolatos kudarcot Fortuna figyelmeztetésének tekintjük, miszerint konszolidálnunk kell a kapcsolatunkat, és a lakáshelyzet problémáját olyan módon kell diszpenzálnunk, hogy bizonyos értelemben fuzionálunk.
Bejelentését követően öt másodpercen keresztül mindannyian hallgattunk, majd rettenetes köhögőroham tört rám, mert ahogy levegő után kapkodtam, egy mazsola került a légcsövembe. Eltartott egy darabig, amíg sikerült megold… bocsánat, diszpenzálnom a problémát. Könnyezett a szemem, de ennek ellenére észrevettem, hogy a velem szemben ülő Florence már nem mosolyog. Már a nap sem sütött be az ablakon, lebukott a szomszéd ház teteje mögé. Grayson viszont még mindig a mobiljával volt elfoglalva az asztal alatt. Valószínűleg épp a „konszolidálni” szót guglizta. Pedig kézenfekvő volt, mit jelent.

Kapcsolódó szócikkek: Ann Matthews · Ernest Spencer
>!
Hyacinth

– Ó! – mondta Grayson. – Ez így elég béna. Akkor át kellene mennünk az ő szobáján, valahányszor billiárdozni akarunk a padláson.
Florence felnyögött.
– Mondd csak, felfogod egyáltalán, mit mondott apa az előbb? Három hét múlva beköltöznek…
– Pontosabban két hét múlva. Külön ezért kivettem egy nap szabadságot – jegyezte meg Ernest. – És előtte még ki is kell festeni.
– Beköltöznek ide az összes holmijukkal meg a dadusukkal!
– És a kutyájukkal – egészítette ki Mia.
– És a kutyájukkal – ismételte el Florence. Úgy tűnt, lassan elhagyja az ereje, már nem is kiabált, a „kutya” szót már szinte suttogva mondta ki. Mintegy végszóra a vörös kandúr megállt az étkezőasztal előtt, és hangosan nyávogni kezdett.

Kapcsolódó szócikkek: Ernest Spencer · Florence Spencer · Grayson Spencer · Mia Silber
>!
Beatrix_Farkas 

Nekünk rögtön gyanús volt Ernest a-jellemem-tökéletesen-megfelel-roppant-konzervatív-keresztnevemnek Spencer, amint először átlépte a küszöbünket.

16. oldal 2.fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Ernest Spencer
Hirdetés
>!
Leilaa

Lehet, hogy szép szeme volt, de ilyen fülek mellet ki lett volna képes a szemébe nézni?

2. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Ernest Spencer · Olivia Silber (Liv)
>!
schesztiஐ P

Hogy őszinte legyek, még soha nem láttam anyát ilyen boldognak. Így Miának és nekem egyre nehezebb volt úgy tennünk, mintha még mindig utálnánk Ernestet. Bár továbbra is kerültük a közvetlen megszólítást, de néha, ha nem ügyeltünk eléggé, csak kicsúszott a szánkon egy „Ernest” a „Mr. Spencer” helyett. És egy mosoly.

269-270. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ann Matthews · Ernest Spencer · Mia Silber · Olivia Silber (Liv)
>!
Hyacinth

A valószínűségszámítás szabályai szerint Ernest és anya soha nem találkozhattak volna. Ám a sors fintorának és Ernest szakterületének – nemzetközi gazdasági jog – köszönhetően Ernest fél évvel ezelőtt Pretoriába utazott, ahol megismerkedett anyával egy partin. És mi tökfejek még biztattuk anyát, hogy menjen el arra a partira! Hogy emberek között legyen.
Most aztán itt álltunk megfurödve

Kapcsolódó szócikkek: Ann Matthews · Ernest Spencer
>!
Kissasszony

Általában meglepően nyíltan gyanúsítgatta anyát, hogy örökségleső, és hogy gonosz trükkökkel behálózta Ernestet. Ezt általában összekapcsolta egy általános kirohanással minden amerikai ellen, akiket civilizálatlannak, együgyűnek és hiúnak tartott. Az a tény, hogy anyának mindjárt két akadémiai fokozata is volt, nem igazán izgatta, hiszen anya azokat az USA-ban szerezte, nem pedig egy civilizált országban.(Azt a tényt pedig, hogy anya professzorként kapott állást Oxfordban, szándékosan figyelmen kívül hagyta.) Az amerikaiaknál rosszabb véleménnyel idősebb Mrs. Spencer már csak a németekről volt, mert ők robbantották ki a második világháborút. Többek között. Ezért Miát és engem nem csak civilizálatlannak, hiúnak és együgyűnek tartott (anyai ágon),hanem természetünkből adódóan aljasnak és alattomosnak is (apai ágon). Lottie viszont, mivel ő apai és anyai ágon is csak német felmenőket tudott felmutatni, csak aljas és alattomos volt, a kutyánk pedig – nos, Mrs. Spencer alapvetően nem szerette az állatokat, kivéve sütve és szósszal meglocsolva a tányéron. Vagy szőrmeként a nyaka körül.