!

Elena Michaels személy

Kelley Armstrong: Stolen
Kelley Armstrong: Bitten – Megmarva

Idézetek

>!
Gothic01

Muszáj lesz.
Egész éjjel küzdöttem ellene, de sajnos nem nyerhetek. Az ellenkezés éppoly hiábavaló, mint a nőé, aki az első gyötrelmes fájások után úgy dönt, most mégsem akar szülni.

7. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Elena Michaels
>!
Gothic01

Az ötszobás házban két telefonkészülék volt. A Clay szobájában lévő volt rákapcsolva a rögzítőre, de a telefon négy éve hangtalan üzemmódban működött, ugyanis Clay egy nap áthajította a szoba túlsó felébe, amikor két egymást követő éjszaka csörgéssel merészelte az álmát megzavarni. A dolgozószobában is volt egy telefon, de ez a vonal Clay laptopjához kellett, és sokszor napokig elmulasztotta visszadugni a kábelt a telefonba. Még ha véletlenül akadt is egy működő készülék a házban, attól mindkét férfi jóval messzebb szokott üldögélni, és nagyon nem foglalkoztak azzal, hogy felvegyék. És még Philip gondolta úgy, hogy az én telefonálási szokásaimmal van baj.

44. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Clayton "Clay" Danvers · Elena Michaels · Philip
>!
Gothic01 

Tudom jól, mit mond, a „kedves kutyuska” valamelyik változatát ismételgeti, a hangját közben százféleképpen hajlítva. A karját előrenyújtja, nyitott tenyérrel felém, hogy távol tartson magától, így a testbeszéde ellentmond a szavainak. Ne gyere ide… kedves kis kutyuska… ne gyere ide! Az emberek meg csodálkoznak, hogy az állatok nem értik őket!

10-11. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Elena Michaels
>!
Gothic01 

Az állatok nem tudják, mit kezdjenek velem. Emberszagot éreznek, de farkast látnak. Amikor az orrukat hibáztatnák, a szemembe néznek, és egy emberi tekintet néz rájuk vissza.

15. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Elena Michaels
>!
Gothic01

Tudtam, hogy szeretne még valami mást is mondani, szívesen bemondana egy „hívj fel, különben” parancsot, de nem tehette. Megegyeztünk. Nem jöhet ide, és a többieket sem küldheti el hozzám. Visszafojtottam az ingert, hogy ráöltsem a nyelvem a rögzítőre. Ná-ná-ná-ná-ná, nem tudsz elkapni! A felnőtté válást néha igencsak felértékelik.

38. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Elena Michaels · Jeremy Danvers
>!
Gothic01

Ahogy közeledtem hozzá, Clay hátrébb lépett, hogy jobban szemügyre vehessem. A hideg éjszakai levegő ellenére csak kopott farmert és fekete pólót viselt, ami kiemelte keskeny csípőjét, széles mellkasát és a kidolgozott bicepszét. A tíz év alatt, mióta ismerem, semmit sem változott. Mindig reménykedtem valami eltérésben… néhány ráncban, sebhelyben, bármiben, ami tönkretenné ezt a tökéletes, modellnek is beillő külsőt, és letaszítaná közénk, földi halandók szintjére, de mindig csalódnom kellett.

50-51. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Clayton "Clay" Danvers · Elena Michaels
Hirdetés
>!
Gothic01

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Clay csak a vállát vonogatta. Hátradőlt a kanapén, engem figyelt, és a szája olyan töprengő félmosolyba görbült, ami felbosszantott.
– Te meg mi a francot akarsz? – kérdeztem.
A mosolya vigyorrá szélesedett, és kivillantotta a fehér fogsorát.
– Téged! Mi mást?
– Hol? A kandalló ellőtt? A padlón?
– Á! Nem úgy! Még nem. Csak mint régen. Ugyanazt akarom, amit mindig. Téged! Itt, és mindörökre.

67. oldaldlal

Kapcsolódó szócikkek: Clayton "Clay" Danvers · Elena Michaels
>!
Gothic01

– Gazember! – pusmogtam.
Clay felhúzta a szemöldökét, a kék szempár ártatlanul csillogott. Gyorsan odakapott, és lelopott még egy darab sonkát a tányéromról. Megragadtam a villámat, és olyan erősen beleszúrtam a kézfejébe, hogy felkiáltott. Jeremy, tudomást sem véve rólunk, továbbra is nyugodtan kortyolgatta a kávéját.

80. oldal

>!
Gothic01

– Jól nézel ki! – mondta. Aztán körbepillantott a királykisasszonyos hálószobámon, és elvigyorodott. – Persze, nem nagyon illik ebbe a környezetbe! Kellene még valami. Talán egy csipkesál a függönyökből. Vagy egy cseresznyefa ágacska.
Rávicsorogtam a tükörből, és visszatértem a sminkeléshez. Egy rózsaszín anyagot tartalmazó üvegcsét tanulmányoztam, próbáltam rájönni, hogy az ajkamra vagy az arcomra való-e. Clay mögöttem az ágyon rugózott, a túltömött párkákat pofozgatta, és nevetett.

163-164. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Clayton "Clay" Danvers · Elena Michaels
>!
Gothic01 

A bár előtt rozsdás székek és asztalok voltak szétdobálva, az a fajta összecsukható bútor, amit az ember kirakodóvásárokon lát, és ott is hagy, amennyiben a tetanuszoltása nincs rendben.

165. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Elena Michaels