!

Effie Trinket személy

Suzanne Collins: The Hunger Games
Suzanne Collins: Az éhezők viadala
Suzanne Collins: Catching Fire
Suzanne Collins: A kiválasztott
!

Effie Trinket (Elizabeth Banks)

!

Effie (Elizabeth Banks)

!

Effie (Elizabeth Banks)


Idézetek

>!
Catnip

– Nyugi, még ma pótoljuk a készletet – mondom, aztán mindketten belapátoljuk az ételt. Még hidegen is ez az egyik legjobb kaja, amit valaha ettem. Félreteszem a villát, és az ujjammal kaparom ki a tányér aljáról a szaftot. – Effie Trinket kitér a hitéből, ha meglátja, hogyan eszem.
– Hé, Effie, ezt figyeld! – kiáltja Peeta. A háta mögé hajítja a villáját, és szó szerint tisztára nyalja a tányérját, miközben hangosan és elégedetten sóhajtozik. Aztán csókot dob Effie-nek, és így szól: – Hiányzol nekünk, Effie!

252. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Effie Trinket · Peeta Mellark
>!
olaheniko

– Boldog Viadalt, és sose hagyjon el benneteket a remény!

Kapcsolódó szócikkek: Effie Trinket
>!
Ms_Mississippi

– Bármibe lefogadom, hogy a nővére vagy. Nem akarod, hogy az övé legyen a dicsőség, ugye? Rajta emberek! Köszöntsék hatalmas tapssal ezt a bátor kiválasztottat – csicsereg Effie Trinket.

31. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Effie Trinket · Katniss Everdeen
>!
Gebu

Ha kiválasztok valamit a hatalmas étlapról, elég belesuttognom az étel nevét egy mikrofonba, és fél percen belül, forrón és gőzölögve megérkezik az asztalomra. Éppen libamájat és finom kenyeret eszegetve járkálok a szobában, amikor kopognak. Effie az, mindjárt kezdődik a vacsora. Remek. Majd kilyukad a gyomrom.

Kapcsolódó szócikkek: Effie Trinket · Katniss Everdeen
>!
PandaSára P

– Boldog Viadalt mindenkinek! Sok szerencsét, és sose hagyjon el benneteket a remény!

Kapcsolódó szócikkek: Effie Trinket
>!
VioletHill

A Tizenkettedik Körzet emeletén, reggeli és vacsora közben Effie meg Haymitch kifaggat minket a nap minden percéről. Mit csináltunk, ki figyelt bennünket, milyen formában van a többi kiválasztott. Cinna és Portia nincsenek jelen, így aztán a józan ész érezhetően hiányzik az asztal mellől.

107. oldal, Első rész: "A kiválasztottak" - 7 (Agave, 2012)

Kapcsolódó szócikkek: Cinna · Effie Trinket · Haymitch Abernathy · Portia
Hirdetés
>!
nagytimi85

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

„Actually, I painted a picture of Rue,” Peeta says. „How she looked after Katniss had covered her in flowers.”
There's a long pause at the table while everyone absorbs this. „And what exactly were you trying to accomplish?” Haymitch asks in a very measured voice.
„I'm not sure. I just wanted to hold them accountable, if only for a moment,” says Peeta. „For killing that little girl.”
„This is dreadful.” Effie sounds like she's about to cry. „That sort of thinking… it's forbidden, Peeta. Absolutely. You'll only bring down more trouble on yourself and Katniss.”
„I have to agree with Effie on this one,” says Haymitch. Portia and Cinna remain silent, but their faces are very serious. Of course, they're right. But even though it worries me, I think what he did was amazing.
„I guess this this is a bad time to mention I hung a dummy and painted Seneca Crane's name on it,” I say. This has the desired effect. After a moment of disbelief, all the disapproval in the room hits me like a ton of bricks.
„You… hung… Seneca Crane?” says Cinna.
„Yes. I was showing off my new knot-tying skills, and he somehow ended up at the end of the noose,” I say.

>!
Kloy

Happy Hunger Games! And may the odds be ever in your favour!

Kapcsolódó szócikkek: Effie Trinket
>!
DarknessAngel P

– Úgy hallottuk, Plutarch és Haymitch minden követ megmozgatott, hogy megmentse Effie életét

314. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Effie Trinket · Haymitch Abernathy
>!
Törpillaa

Effie Trinket, aki derűs és izgatott, mint mindig, most odatipeg a pódiumhoz, és elkiáltja magát:
– Boldog Viadalt mindenkinek! Sok szerencsét, és sose hagyjon el benneteket a remény! – Rózsaszín haja biztosan csak paróka, mert a fürtjei kissé félrecsúsztak a Haymitch-csel való találkozáskor. Aztán elhadarja, hogy micsoda megtiszteltetés számára, hogy itt lehet, pedig mindenki tudja, hogy csak azt várja, mikor helyezik át valamelyik jobb körzetbe, ahol igazi győztesek vannak, nem ilyen részeg disznók, akik az egész ország szeme láttára molesztálják.

Kapcsolódó szócikkek: Effie Trinket · Haymitch Abernathy