!

Ed Wood film

Mark Millar: A Különítmény 1. – Több mint ember

Idézetek

>!
TribeBubu 

[Nick Fury]: Hé, azt hallották már, hogy mozifilmet akarnak készíteni rólunk? Betty Rosstól tudom, hogy már meg is kezdték a tárgyalásokat Brad Pitt-tel, aki három részen át alakítaná Amerika Kapitányt.
[Amerika Kapitány]: Ki az a Brad Pitt?
[Jan Pym]: (…) Mit gondol, ki fogja játszani Önt, Nick?
[Nick Fury]: Természetesen Mr. Samuel L. Jackson. Ez nem is lehet vita tárgya, doktor Pym. És ha engem kérdeznek, az egyetlen élő ember, aki hitelesen vissza tudná adni Tony Starkot, az A pokolból Johnny Deppje.
[Jan Pym]: Mi? Depp túlságosan szépfiús típus. Stark inkább afféle őrült Howard Hughes-figura. Szerintem az ő megformálásához jóval excentrikusabb személyiség kellene.
[Nick Fury]: Ne becsülje alá Deppet, Mrs. Pym. Sokan elkönyvelik őt szépfiúként, de jelen pillanatban ő Hollywood egyik legkiválóbb színésze. Képzelje el, amint Ed Woodot játszik egy Vasember-páncélban, és máris kész Tony Stark figurája, aranyom.
[Hank Pym]: Igen, van benne valami. Úgy látom, van tehetsége a szereplőválogatáshoz, Nick. Ön szerint engem ki tudna jól eljátszani?
[Nick Fury]: Ó, ez könnyű. A roppant állkapcsú Matthew McConnaughey, természetesen.
[Jan Pym]: Na és engem?
[Nick Fury]: Ugyan, ki más, mint Miss Lucy Liu?
[Jan Pym]: Ó, hát persze. Annak ellenére, hogy egy fikarcnyit sem hasonlít rám, mégis őt választaná, csak mert az ázsiaiak mind ugyanúgy néznek ki, igaz? Na és ki lenne a tartalék, tábornok? Talán Bruce Lee?
[Amerika Kapitány]: Ki az a Bruce Lee?
[Hank Pym]: Várjanak, tudják, ki lenne tökéletes Bruce Banner szerepére? Az a fickó, aki olyan sikeressé tette a dülledt szemű, neurotikus fazon figuráját, hogy az már szinte művészet.
[Jan Pym]: Várj, hadd találgassak: Woody Allen, ha leadna pár kilót? Vagy az az ijesztő kiskölyök a Hatodik érzékből?
[Nick Fury]: Nem, nem, inkább az az egér, akit Geena Davis fogadott örökbe. Az a hogyishívják a golfgatyában… Stuart Little?
[Hank Pym]: De most komolyan, emberek. Tudják, ki játszhatná el jobban Bannert, mint maga Banner…?
[Jan Pym]: Ööö, Hank, most már inkább fogd be…
[Hank Pym]: Steve Buscemit akartam mondani. Mi olyan sértő ebben?

93-95. oldal (Fumax, 2008)

Hirdetés