!

diktafon tárgy

Andrej Kurkov: A halál és a pingvin
Maggie Stiefvater: The Raven Boys – A Hollófiúk

Idézetek

>!
Márta_Péterffy

Miután kényelmesen elhelyezkedett, Viktor az asztalra tette az üveg finn vodkát és a diktafont. A képviselő pedig fürgén elővett két kristálypoharat, és lerakta őket az üveg mellé.
Könnyedén beszélt, meg sem várta a kérdéseket. Beszélt a képviselőségről, a gyermekkoráról, meg arról, hogy milyen volt, amikor ő komszomolszervező volt az egyetemen. Az üveg vége felé eldicsekedett a csernobili utazásaival is. Merthogy állítólag Csernobil jótékonyan hatott a férfiasságára, amit kétség esetén a felesége, egy magániskola tanárnője is meg tud erősíteni, de akár a szeretője is, az Állami Operaház énekesnője.

12-13. oldal

Kapcsolódó szócikkek: diktafon
2 hozzászólás
>!
Niki

Gansey egész éjjel a Szent Megváltó-templom félelmetesen modern épülete előtt ült a diktafonjával, és feszülten várt – valamire. A hangulat nem volt túl felemelő. Gansey talán választhatott volna más helyet is, hogy megpróbáljon kapcsolatba lépni a halottakkal, de bízott Szent Márk éjszakájának erejében. Persze nem hitte komolyan, hogy látni fogja a holtakat. Minden forrás egybehangzóan azt állította, hogy a figyelőknek „második látással” kell rendelkezniük, és Gansey a kontaktlencséi nélkül alapból nem látott semmit. De azért reménykedett, hogy…

Kapcsolódó szócikkek: diktafon
Hirdetés