!

Delilah Lopez Dreser személy

Jonathan Maberry: Dust & Decay
Sherry Gammon: Hihetetlen
Sherry Gammon: Elviselhetetlen

Idézetek

>!
Cicu

“Let me tell you a truth, little sister. No matter what choice you make, it doesn’t define you. Not forever. People can make bad choices and change their minds and hearts and do good things later; just as people can make good choices and then turn around and walk a bad path. No choice we make lasts our whole life. If there’s ever a choice you’ve made that you no longer agree with, you can make another choice.”

Kapcsolódó szócikkek: Delilah Lopez Dreser · Greenman
>!
DarknessAngel 

Egy karótnyelt vénlány lépett elő a függöny mögül, széles, üres mosollyal a képén. Ezt hívja Maggie Darth Vadernek, aki félelmetes, fekete férfi a képek tanúsága szerint?! Ez a Lady Vader talpig pinkben van, és nincs benne semmi félelmetes. Rövid rózsaszín szoknya, és még a papucscipője is rózsaszín. De aztán egyszercsak édeskés mosollyal az arcán beszélni kezd. – Inkább Dolores Umbridge a Harry Potterből – súgom oda Maggie-nek, akinek kissé megrázkódik a válla a visszafojtott kuncogástól.

46 - 47. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Delilah Lopez Dreser · Dolores Umbridge
>!
DarknessAngel 

– Az éjszaka fantasztikus volt! – simítom végig mutatóujjammal az ajkát.
– Orvos vagyok, Lilah, elég jól eligazodom a női anatómián, de csak várd ki, hogy visszajöjjön az erőm! – brummogja bele a nyakamba sok apró csók között.

409. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Cole Colter · Delilah Lopez Dreser
>!
Fay 

Az életet élni kell! Néha elesünk, de aztán felkelünk, semmi baj. De legalább felvillanyozódunk, ha történik valami… Nem szabad kihagyni a lehetőségeket, bármi legyen is belőle!

77. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Delilah Lopez Dreser · élet
>!
Fay

– A megtört szív romantikus dolognak hangzik, de a valóságban elég nagy szívás… (…).

78. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Delilah Lopez Dreser · szív
>!
Fay 

– Cole, a rossz fiúk csak a filmekben meg a könyvekben olyan izgalmasak (…). A való életben hazug disznók.

95. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Cole Colter · Delilah Lopez Dreser
Hirdetés
>!
Fay 

Megfordul a fejemben, hogy talán beszélni kéne a Mindenhatóval, mégis hogy van az, hogy egy férfi mindent ehet büntetlenül, akár több tányér ételt is belapátolhat minden következmény nélkül, de egy nő már attól is szélesedik csípőben, ha csak rágondol a csokira…

144. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Delilah Lopez Dreser · étel
>!
perpetua P

– Oké, csak arról akarok beszélni, hogy miért szeretem Lilah-t. Ő egy friss fuvallat, eleven szellő. Ha bejön egy szobába, az megtelik vidámsággal és izgalommal. Ő bátor, bátrabb, mint hinné.

32. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Cole Colter · Delilah Lopez Dreser
>!
loveQhuay

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– Gratula, tesókám. Ha fiú lesz, akkor rólam nevezitek el, ugye?
Maggie azonnal kibontakozik Lilah karjából: – Na, arról szó sem lehet, hogy Bubu Cicának hívjam a fiamat!
Őt is megölelem. – Jó, jó, Meggymag, ezt a durvaságot betudom annak, hogya tomboló hormonjaid miatt olyan vagy mint egy anyatigris.

220. oldal

>!
Zsani1418

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– Lilah, a csókolózásnak semmi köze a jósághoz vagy rosszasághoz. A csókolózás művészet. Valójában tudományos igénnyel végiggondoltam a csókjainket…
– Álljon meg a menet. Azt akarod mondani, hogy kimatekoztad a csókjainkat? – hitetlenkedem.
– Igen. Lilah, ez miért lep meg téged? – kérdi egy halvány félmosollyal. – Csak tökéletesíteni akarom a dolgot. Például most már tudom, hogy mennyi nyomóerőt kell alkalmazzak, hogy az neked igazán jó legyen. És arra is rájöttem, hogyan mozgassam a számat ahhoz, hogy te a csúcson légy tőle, és mennyi nedvesség engedélyezhető egy nyelves, de nem túl nyálas csókhoz….

174-175. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Cole Colter · Delilah Lopez Dreser