!

Daniel Harding személy

Cally Taylor: A mennyország várhat

Idézetek

>!
desmoines

Lazítsak? Miért mondják állandóan a pasik nekünk, nőknek, hogy lazítsunk, amikor megpróbálunk józanul viselkedni? Ráadásul minden okom megvolt rá, hogy pipa legyek. A reggelinél Dan váltig állította, hogy a házastársi eskünél azt fogja mondani: „szörnyűséges menyasszonyom", ebéd közben pedig hozzám vágott egy zsemlét, és közölte, hogy a lagzin ételcsatát fog kirobbantani.

17. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Daniel Harding · Lucy Brown
>!
Xoxoribizli P

A reggelinél Dan váltig állította, hogy a házastársi eskünél azt fogja mondani: „szörnyűséges menyasszonyom”, ebéd közben pedig hozzám vágott egy zsemlét, és közölte, hogy a lagzin ételcsatát fog kirobbantani.

22. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Daniel Harding
Hirdetés
>!
RavenShadowy

Egyszer, hajnalok hajnalán, egy átbulizott éjszakát követően a halálról beszélgettünk Dannel. Nem tudom, miért pont a napfelkelte előtti órákban merülnek fel a legbizarrabb témák, de gyanítom, hogy arra a nyugalomra vezethető vissza, amit akkor érez az ember, amikor szinte mindenki alszik körülötte. Meggyújtottam néhány gyertyát, és ruhástól végignyúltunk az ágyon. Dan rágyújtott, és mélyen leszívta a füstöt. A tarkóm alá tettem a kezem, és néztem, a felszálló füst hogyan fogja körbe a papír lámpaernyőt.

163. oldal (21. fejezet)

Kapcsolódó szócikkek: Daniel Harding · Lucy Brown