!

Colin Wall személy

J. K. Rowling: The Casual Vacancy
J. K. Rowling: Átmeneti üresedés

Idézetek

>!
Kacsamadár

Colin folyamatosan el volt szörnyedve a mások erkölcseinek nyűtt állapotától. Azzal próbált védekezni a csapások ellen, hogy kényszeresen mindig a legrosszabbra számított: borzalmas látomásokban festette le magának a romlottságot és az árulást, ahelyett hogy megvárta volna, amíg az igazság lövedéke szétszakítja ártalmatlan téveszméit. Élete egyetlen hosszú felkészülés volt a szenvedésre meg a csalódásra, és ellenségnek tekintett a feleségén kívül mindenkit, amíg be nem bizonyították ennek az ellenkezőjét.

Kapcsolódó szócikkek: Colin Wall
>!
Kacsamadár

– Jól van – mondta Tessa. A tapasztalat évei megtanították, hogy Colinnal nem szabad ellenkezni az első fellángolásnál, mert csak elsáncolja magát a konokságba. Ugyanezek az évek Colint is megtanították arra, hogy Tessa gyakran színlel egyetértést, mielőtt előhozakodna a kifogásaival. Az ilyen eszmecseréket mindig átfűtötte a szavak nélküli, kölcsönös emlékezés arra a rég eltemetett titokra.

Kapcsolódó szócikkek: Colin Wall
Hirdetés
>!
entropic P

Colin had a habit of making sweeping judgements based on first impressions, on single actions. He never seemed to grasp the immense mutability of human nature, nor to appreciate that behind every nondescript face lay a wild and unique hinterland like his own.

111. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Colin Wall
2 hozzászólás