!

Christina személy

Veronica Roth: Insurgent
Veronica Roth: A beavatott
Veronica Roth: A lázadó
Veronica Roth: A hűséges

Idézetek

>!
AniTiger MP

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– Látszik rajtad, hogy Önfeláldozó vagy – feleli Christina. – Nekünk semmi bajunk azzal, ha valaki mások szeme láttára kinyilvánítja az érzéseit.
– Aha – vonom meg a vállamat. – Hát… azt hiszem, nekem még túl kell tennem magamat a viselkedésükön.
– De akár frigid is maradhatsz – jegyzi meg Will, zöld szemében pajzán csillogással. – Tudod. Ha akarod.

Kapcsolódó szócikkek: Christina · Will
>!
Saladinn

– Az Őszinték hogy igyekeznek egyenesek lenni, ha az érzéseikről van szó. (…) Szeretem azt hinni, hogy segítünk nekik, azáltal hogy gyűlöljük őket, mert ezzel arra emlékeztetjük őket, hogy nem Isten ajándékai az emberiség számára.

95-6. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Christina
>!
Saladinn

– Molylepkék – ismétli meg Will. – Te félsz a molylepkéktől?
– Nem, csak a röpködő molylepkéktől – feleli Christina. – Amikor tömegesen rajzanak és mindenhol ott vannak. Az a sok szárny és láb… és… – beleremeg, és megrázza a fejét.
– Ez borzasztó – mondja Will, komolyságot színlelve. – Ez az én barátnőm. Kemény, mint egy vattacsomó.

391. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Christina · Will
>!
MFKata

– Nekünk… nem volna szabad megbántanunk az embereket – felelem.
– Szeretem azt hinni, hogy segítünk nekik azáltal, hogy gyűlöljük őket – mondja ő. – Mert ezzel arra emlékeztetjük őket, hogy nem Isten ajándékai az emberiség számára.

Kilencedik fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Beatrice Prior (Tris) · Christina
>!
Jeffi SP

– Vagyis a téma, amiről nem beszélünk – mondja, és felém int. – Kis híján meghaltál, egy szadistamuskátlis pite megmentett, és most mindannyian a résztvevői vagyunk egy súlyos háborúnak, amelyben a csoport nélküliek a szövetségeseink.
– Muskátlis pite? – kérdezi Christina.
– Bátor-szleng – Lynn önelégülten vigyorog. – Súlyos sértésnek minősülne, csakhogy ma már senki sem használja.
– Mert annyira bántó – bólint Uriah.
– Nem, hanem mert ostobaság, és egy normális Bátor ki sem ejtené ezt a szót a száján, sőt eszébe sem jutna. Muskátlis pite…Hány éves vagy? Tizenkettő?
– És fél – feleli Uriah

333. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Christina · Lynn · Uriah Pedrad
>!
Cinti

– Ez a két lány önként jelentkezett, hogy ellátmányt hozzon a városba – feleli Marcus. – Én pedig felajánlottam, hogy elkísérem őket, hogy biztonságban odaérjenek.
– MI ráadásul nem is tudunk vezetni – tódítja Christina mosolyogva. – Az édesapám évekkel ezelőtt meg akart tanítani, de folyton összekevertem a gázpedált a fékkel. Képzelheti, micsoda katasztrófa volt! Hát nem volt nagyon kedves gesztus Joshuától, hogy felajánlotta, elvisz minket? Nélküle nem értünk volna a végére, ráasásul azok a dobozok olyan nehezek…

357. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Christina · Marcus Eaton
Hirdetés
>!
Boglinc P

[a repülőn]

Uriah lehajtja a karfát közöttünk, és áthajol előttem, hogy kinézzen az ablakon.
– Ha a Bátrak tudnának erről, sorban állnának itt, hogy megtanulhassák, hogyan kell vezetni – jegyzi meg. – Én is köztük lennék.
– Nem, inkább rászíjaznák magukat a szárnyakra – Christina megböki Uriah karját. – Nem ismered a saját csoportodat?

163. oldal (19. fejezet)

Kapcsolódó szócikkek: Christina · Uriah Pedrad
>!
Rebeka_C

-Tudom, hogy Zeke továbbra is igyekszik elszórakoztatni téged -mondja, egyik karjával átölelve a vállamat. -De én is lehetek a barátod. Cserélhetünk karkötőt, ahogy a Barátságos lányok között volt szokás.

433. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Christina · Négyes
>!
Hotaru_Bia

– És hol jártál mostanában? – kérdezi. Táncoltatja a szemöldökét. – Négyessel? Egy kis… összeadást végeztetek? Vagy inkább a szorzást gyakoroltátok?

223. oldal, 24. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Christina
>!
AniTiger MP

– Ti nem tarthattatok háziállatokat? – kérdezi Christina számonkérően, tenyerével az asztalra csapva. – Miért nem?
– Mert ésszerűtlen – válaszolja Will tárgyilagosan. – Mi értelme etetni és befogadni egy olyan állatot, ami csak összekoszolja a bútoraidat, büdössé teszi az otthonodat, és aztán úgyis elpatkol?
(…)
– Az a lényege, hogy… – Christina elhallgat, majd félrefordítja a fejét. – Szóval szórakoztató dolog kutyát tartani. Volt egyszer egy buldogom, akinek a Zabagép nevet adtuk. Egyszer kiraktunk a konyhapultra egy egész grillcsirkét, hogy hűljön, és míg a mamám bement a fürdőszobába, a kutya lerántotta a pultról, és felfalta, csontostul, bőröstül, mindenestül. Nagyon jót nevettünk rajta.
– Igen, ennek ismeretében máris meggondoltam magam. Naná, hogy szeretnék együtt élni egy olyan állattal, aki felfalja az ételemet, és összerondítja a konyhámat – feleli Will a fejét rázva.

Tizenhatodik fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Christina · kutya