!

Christian Grey személy

E. L. James: A szürke ötven árnyalata
E. L. James: A sötét ötven árnyalata
E. L. James: A szabadság ötven árnyalata
Jennifer Probst: Elhibázott házasság
E. L. James: Grey (angol)
E. L. James: Grey
Meg Cabot: A neveletlen hercegnő naplója 11. – A hercegnő férjhez megy
E. L. James: Sötét
!

Jamie Dornan alias Christian Grey

!

Forgatáson :)

!

Együtt a forgatáson :)


Idézetek

>!
JKrisz

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– Ó, le van szarva a papírmunka – mordul fel, rám veti magát, és a lift falához szorít. Mire észbe kapok, mindkét kezemet satuként szorítja a fejem fölé, és a csípőjével a falhoz nyom. Szent szar. A másik keze a hajamnál fogva hátrarántja a fejemet, felfelé fordítja az arcomat, és az ajka máris az ajkamon. Épphogy nem fájdalmas. A szájába nyögök, és kitárom magam a nyelve előtt. Kihasználja a helyzetet, a nyelve gyakorlottan deríti föl a számat. Soha még nem csókoltak így. A nyelvem bizonytalanul simítja végig az övét, és lassú, erotikus táncban csatlakozik hozzá. Minden csupa érintés és érzés, csupa ütközés és súrlódás. Megmarkolja az államat, és lefogja a fejem. Tehetetlen vagyok. A karom satuban, az arcom satuban, és a csípője a testemet szorítja. Erekciója a hasamat nyomja. Uramisten… Tényleg kíván. Christian Grey, a görög isten kíván, és én is kívánom őt, itt, most, a liftben.

Kapcsolódó szócikkek: Anastasia Steele · Christian Grey
>!
JKrisz

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– Ünnepélyesen megfogadtam, hogy hű partnered leszek, betegségben és egészségben, melletted állok jó időkben és rossz időkben egyaránt, megosztok veled örömöt és bánatot – mormogom.
Christian megmerevedik, nem mozdul, csak tágra nyitja feneketlenül mély szemét, és rám néz. Én pedig folytatom tovább az esküvői fogadalmamat:
– Megígérem, hogy feltétel nélkül szeretlek, támogatlak céljaidban és álmaidban, tisztellek és becsüllek, együtt sírok és együtt nevetek veled, megosztom veled reményeimet és álmaimat, és vigaszt hozok, ha a szükség úgy hozza. – Elhallgatok, várom, hogy beszéljen hozzám. Christian ajka kinyílik, úgy néz rám, de egy szót sem szól. – És gondodat viselem, amíg csak élünk. – Felsóhajtok.
– Ó, Ana – suttogja, és ismét megmozdul, megtörve ezt a drága összefonódást. Most egymás mellett fekszünk. Ujjperceivel végigsimít az arcomon.
– Ünnepélyesen fogadom, hogy vigyázok rád, és tiszta szívemből megbecsüllek téged és frigyünket – suttogja rekedten. – Megígérem, hogy hűségesen szeretlek, mindenki másról lemondok, jó időkben és rossz időkben, betegségben és egészségben, bárhová vigyen is az élet. Védelmezlek, bízom benned és tisztellek. Megosztok veled örömöt és bánatot, szükség idején vigaszt nyújtok neked. Megígérem, hogy gyöngéden szeretlek, táplálom reményeidet és álmaidat, és biztonságban tartalak magam mellett. Minden, ami az enyém, mostantól a tiéd is. Neked adom a kezem, a szívem és a szerelmem e perctől, amíg csak élünk.
Könnyek szöknek a szemembe. Christian arca ellágyul.

Kapcsolódó szócikkek: Anastasia Steele · Christian Grey
>!
JKrisz

Igen, igen, bébi, ez csak egy szép arc, a szépségem csak a bőrig tart.

Kapcsolódó szócikkek: Christian Grey
>!
agivagyok

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– Anastasia Steele, szeretlek. Egész hátralévő életemben szeretni, dédelgetni és védelmezni akarlak. Légy az enyém. Mindig. Oszd meg velem az életem. Légy a feleségem.
Pislogva nézek rá, és potyognak a könnyeim. Az én Ötvenem, az én emberem. Annyira szeretem, de ahogy az érzelem dagálya elönt, csak annyit tudok kinyögni:
– Igen.
Christian megkönnyebbülten vigyorog, és lassan felhúzza az ujjamra a gyűrűt. Gyönyörű, ovális gyémánt platina foglalatban. Jesszusom, nagyon nagy… nagy, de annyira egyszerű, és egyszerűségében lenyűgöző.
– Ó, Christian! – zokogom. Hirtelen elönt az öröm, és már én is térdelek, az ujjaim a hajába túrnak, és csókolom. Csókolom tiszta szívemből, lelkemből. Csókolom ezt a szépséges férfit, aki úgy szeret, ahogyan én őt; átölelem a keze a hajamban mozog, a szája az enyémre tapad. A szívem mélyén tudom, hogy mindig az övé leszek, és ő mindig az enyém. Nagy utat tettünk meg együtt, és még nagy út vár ránk, de egymásnak vagyunk teremtve. Ez a sorsunk.

Kapcsolódó szócikkek: Anastasia Steele · Christian Grey
>!
Grox

Az elmúlt hét során nem hagytam, hogy Christian Greyjel foglalkozzam. Oké, szürke szeme még mindig üldöz álmomban, és tudom, hogy egy örökkévalóság lesz, mire megszabadulok az érzéstől……

Kapcsolódó szócikkek: Christian Grey
Hirdetés
>!
Treszka

Tiszta, ragyogó kék, feszélyezett szempár néz a szemembe, és földbe gyökerezik a lábam. Egészen különleges a színe, hibátlan kobaltkék, és egy kínos pillanatig úgy érzem, átlát rajtam. Olyan… kiszolgáltatottnak érzem magam. Idegesítő gondolat.

Kapcsolódó szócikkek: Christian Grey
>!
Treszka

– Mit kívánsz, Anastasia? – kérdezi gyengéden.
– Téged – zihálom.
Elégedetten mosolyog.
– Megkaptál. Attól a pillanattól a tiéd vagyok, amikor beestél az irodámba.

Kapcsolódó szócikkek: Anastasia Steele · Christian Grey
>!
Grox

az új mottóm: ha nem tudsz legyőzni valamit, tarts vele.

Kapcsolódó szócikkek: Christian Grey
>!
DarknessAngel

Ő az én saját Christian Grey ízű nyalókám.

Kapcsolódó szócikkek: Christian Grey