Carrie White személy

Stephen King: Carrie
Stephen King: A boszorkánylány
Joe Hill: Horns
Stephen King: Carrie (angol)
!

Carrie szerepében Chloë Grace Moretz (Carrie c. film, 2013)


Idézetek

Lunemorte P>!

(…) pedig Carrie White-ot elfelejteni nagyobb hiba lenne, mint bárki gondolná…

Kapcsolódó szócikkek: Carrie White
Th3DarkKn1ght P>!

Jézus a falról néz le rám.
De arca hideg, mint a márvány.
És ha szeret – ahogy mondja anyám
Miért nincs társam, csak a magány?

99. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Carrie White
KingucK P>!

Újsághír a westoveri Enterprise-ban, 1966. augusztus 19.:
TUDÓSÍTÓNKTÓL:
KÕZÁPOR AZ ÉGBÕL
Megbízható személyektõl származó információnk szerint a Chamberlain városbeli Carlin Streetre augusztus 17-én kõzápor hullott a tiszta égboltról. A kövek elsõsorban Mrs. Margaret White házára hulltak, jelentõs kárt okoztak a tetõszerkezetben és megrongálták az ereszcsatornákat, valamint az elvezetõcsövet, mintegy 25 dollár értékben. Az özvegy Mrs. White hároméves lányával, Cariettá-val él otthonában.
Mrs. White-ot egyelõre nem tudtuk elérni.

I. Vérre megy

Kapcsolódó szócikkek: 1966 · Carrie White · Margaret White (Momma)
MrDarkside>!

She could be, could be, could be – Alive.

Part One: Blood Sport

Kapcsolódó szócikkek: Carrie White
KingucK P>!

Árnyékból a fényre (54. oldal):
Anyja, Margaret White 1963. szeptember 21-én adott életet Carrie White-nak, bízvást bizarrnak nevezhetõ körülmények között. A White-ügy tüzetes tanulmányozása rávilágít, hogy Carrie volt ennek a különc családnak az egyetlen tagja, aki valaha is az érdeklõdés homlokterébe került.
Mint már korábban megjegyeztük, Ralph White 1963 februárjában vesztette életét, amikor is egy portlandi építkezésen kicsúszott egy acélgerenda a hevederbõl. Margaret White ettõl fogva egyedül élt Chamberlain egy külvárosi bungalójában.
A White család már-már fanatikus, fundamentalista vallási meggyõzõdése következtében Mrs. White-ot gyászában senki sem látogatta. Akkor is egyedül volt, amikor hét hónap múltán vajúdása megkezdõdött.

MrDarkside>!

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Your heart is a big red muscle. Mine goes faster when I use my power. But yours is going a little slower now. A little slower.

Part Two: Prom Night

Kapcsolódó szócikkek: Carrie White · Margaret White (Momma)
MrDarkside>!

It was one of those things where you laugh or go crazy. Carrie had been the butt of every joke for so long, and we all felt that we were part of something special that night.

Part Two: Prom Night

Kapcsolódó szócikkek: Carrie White · Norma Watson
MrDarkside>!

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

The sound of the applause in her ears made her feel woozy, almost punch-drunk. Part of her was actually convinced that all this was a dream from which she would wake with mixed feelings of loss and relief.

Kapcsolódó szócikkek: Carrie White
KingucK P>!

A gimnázium új szárnya melletti parkolóba állt be Tommy Ross, egy kicsit még járatta a motort, aztán elfordította az indítókulcsot. Carrie az ülés szélére húzódva kuporgott, s közben a meztelen vállára terített köpenybe kapaszkodott. Hirtelen úgy érezte, hogy ismeretlen erõk kormányozta álomban él, és csak most ébredt ennek tudatára. Mit csináljon? Otthon hagyta Mamit egyedül.

Kapcsolódó szócikkek: Carrie White · gimnázium · Tommy Ross