Caroline Wood személy

R. Kelényi Angelika: Barcelona, Barcelona
R. Kelényi Angelika: Róma, Róma

Idézetek

Cukormalac>!

A történelem és a politika már csak ilyen. Egyeseket piedesztálra emelnek, aztán a következő vezetés porba dönti, vagy épp fordítva. Nem lehet rajta kiigazodni. Mindig az a hős, aki az aktuális hatalomnak épp megfelel, és az a szörnyeteg, aki nem illik bele a képbe.

42-43. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Caroline Wood · hatalom · hősök · politika · történelem
Cukormalac>!

Rájöttem, hogy minél kevesebb időt tölt az ember azzal, akit szeret, és minél távolabb van fizikailag tőle, annak több a félreértés, annál több a negatív impulzus, annál nehezebb elfogadni a másik elképzeléseit, amelyekhez nekünk lehet, hogy nincs is közünk. Elképzeljük, mit csinál a másik abban a távoli városban. Beleképzeljük őt számunkra idegen helyzetekbe, és ettől az, akiről azt gondoljuk, hogy ismerjük, kicsit mégis ismeretlenné válik. Hisz azokat a dolgokat nélkülünk csinálja. Találkozik más emberekkel. Olyan barátai lesznek, akikkel mi nem találkoztunk. Olyan beszélgetéseket folytat, amikhez mi nem tudnánk hozzászólni… olyan dolgok esnek meg vele, melyekből mi kimaradunk. Távolság… és egy idő után ez a távolság már nemcsak fizikai, hanem érzelmi távolság is lesz…

12. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Caroline Wood
Nikike_k P>!

-Nem- húzta el a száját. -Építészmérnök vagyok.
-Na ne…

244. oldal, 8.fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Caroline Wood
nypiro P>!

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Arra tértem magamhoz, hogy a Messenger csilingel a gépemen. A lányokkal közös csetablak villogott, mind azt kérdezte, mi a baj, miért vagyok ennyire kiborulva, csak nem rúgott ki engem is a vén sárkány? A vén sárkány? Milyen vén sárkány? Miss Jeanett egy hercegnő, egy királynő, nem is, egy istennő! Ha még egyszer valaki levénsárkányozza, azt seggbe rúgom!

Kapcsolódó szócikkek: Caroline Wood · Miss Jeanett