!

Cal Leandros személy

Rob Thurman: Éjvilág
Rob Thurman: Holdvilág

Idézetek

>!
Greylupus

– Most is biztos a reggeli rutin megy nála, vagyis csak ül az ágy szélén, és a falat bámulja, mintha most operálták volna ki az agyát.
– Meditációnak hívják, Cal – szólalt meg Niko mögöttem.

30. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Cal Leandros
>!
Dyus33 P

     Átfordultam az asztalhoz, és szétosztottam kettőnk között a rántottát. Aztán bedobtam a serpenyőt a mosogatóba, kerítettem magamnak egy széket, megfordítottam és lovaglóülésben elhelyezkedtem rajta. Nyomtam egy egészséges adag ketchupot a pufi, sárga kajára, és már készen is álltam, hogy beburkoljam az egészet. Niko közben habos, hideg tejjel töltötte tele a poharamat. Összehúzott szemmel, teli szájjal mordultam rá:
     – Ez nem úgy néz ki mintha Bud lenne, Nik.
     – Gondolj rá, úgy, mint fehér sörre egy tehén alakú hordóból. Az talán segít.
     Ő is leült, és nekikezdett a saját tojás- és tehénlé adagjának.

37. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Cal Leandros · Niko Leandros
>!
Dyus33 P

– Caliban – Ez is egy rohadt jó név. Kedves dolog ezt adni egy gyereknek, nem? Lehet, hogy anyám egy egyszobás penészes bérlakásban lakott egy tetoválószalon fölött. Lehet, hogy jövendőmondásból élt, és lehúzott minden egyes naiv, elkeseredett vagy egyszerűen csak balfék idiótát, mint más egy üveg olcsó bort szokott. De az biztos, hogy rohadtul jól ismerte Shakespeare-t. Caliban a Viharból, egy boszorkány és egy démon gyermeke. Félig szörnyeteg… az életre kelt rémálom, ami megront mindent, amihez csak hozzáér.
     Fúúú, kösz mutter! Te aztán tudod, mitől érzi magát különlegesnek egy srác.

18. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Cal Leandros · Caliban / Kalibán
Hirdetés
>!
Dyus33 P

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

A méret nem mindig a lényeg. Persze azok, akik ezt mondták általában két kategóriába oszlottak. Töketlen buzeránsokra és azokra, akik még nem láttak akkora trollt, aki egyben le tudná nyelni New Jersey-t.

126. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Cal Leandros · New Jersey
>!
Dyus33 P

     – Tisztában vagyok vele, hogy az üveg sokkal tisztább, mint bármelyik pohár ebben a létesítményben – mondta fensőbbségesen és lenézően. Nem tudtam vitába szállni vele. Én szoktam elmosni őket.

181. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Cal Leandros · Niko Leandros