!

Bradwell személy

Julianna Baggott: Tiszták
Julianna Baggott: Fuse

Idézetek

>!
Hickory

– Ezt is betervezted?
– Azt hiszem, közel járunk – jött a válasz.
– Tényleg? – kételkedett Partridge. – Mihez közel? A halálhoz?

Kapcsolódó szócikkek: Bradwell · Partridge Willux
>!
Annie04

– Az emberek azt hiszik, elképesztően nagy dolog, hogy képes voltam egyedül is életben maradni kilencéves korom óta. Valójában azért maradtam életben, mert egyedül voltam egész idő alatt. Nem szabad leállni másokkal. A többiek csak lelassítanak. Ti ketten innentől csak magatokra számíthattok!
– Tetszik a hozzáállásod – gúnyolódott Pressia. – Igazán nagyvonalú és segítőkész vagy.
– Ha lenne egy csöpp eszed, te is lelépnél – vágott vissza Bradwell. – A nagyvonalúság ugyanúgy megöl, mint a lovagiasság.

Kapcsolódó szócikkek: Bradwell · Pressia Belze
>!
Virág_

Hát nem csodálkoztatok azon, hogy miért nem állt be a teljesen nukleáris tél?

66. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bradwell
>!
mrsp

– Ismerem a fajtádat.
– Tessék? – kérdezte Pressia. – Hiszen semmit sem tudsz rólam.
– A te fajtád azt szeretné, hogy minden újra olyan legyen, mint azelőtt. Nem lehet ám visszafordulni a múltba…

75. oldal, Pressia - A gyűlés

Kapcsolódó szócikkek: Bradwell · Pressia Belze
>!
mrsp

– Jézusom! – kiáltott fel hirtelen haraggal. – Milyen érzés, ha valaki tökéletes, Partridge? Ha nincsenek rajta sebhelyek, égési nyomok vagy madarak? Milyen érzés makulátlannak lenni?
A kérdéseivel sikerült feldühítenie a fiút.
– Csak mert a Kupolában éltem, az nem jelenti azt, hogy soha nem kellett szenvednem. Persze nem úgy, mint nektek. Azt semmivel sem lehetne összehasonlítani, igaz? Szeretnél érte egy kitüntetést? Egy emléklapot rajta Az ember, aki a legtöbbet szenvedett felirattal? Te nyertél, Bradwell, világos? Te nyertél.

252. oldal, Partridge - A titkos történelem

Kapcsolódó szócikkek: Bradwell · Kupola · Partridge Willux
>!
mrsp

Nem volt ám rossz dolog, hogy az állam ellenségei neveltek fel. Megedződtem, mire felnőttem. A robbanások után éppen elég eszem volt ahhoz, hogy ne csődüljek oda a bevásárlóközpontokba, ahogy mindenki más. Azt is tudtam, hogy nem jönnek majd a mentőalakulatok. Az emberek annyira várták az érkezésüket, az ivóvizet és a pokrócokat osztogató katonákat, az elsősegélyt. Épp eleget hallottam a szüleimtől ahhoz, hogy tudjam, senkiben sem szabad megbíznom.

302. oldal, Partridge - Nyílzápor

Kapcsolódó szócikkek: Bradwell
Hirdetés
>!
mrsp

She looks at his hand, all ruddy and rough. His broad knuckles are scarred and beautiful. How can knuckles be beautiful? Pressia wonders. It's like Bradwell invented them.

22. oldal, Pressia - Moths

Kapcsolódó szócikkek: Bradwell · Pressia Belze
>!
mrsp

This is one thing Pressia knows is true: Everyone she's ever loved has died. In light of that fact, how could she ever love Bradwell? She looks at him now and the words drum in her head: Don't love him. Don't love him.

23. oldal, Pressia - Moths

Kapcsolódó szócikkek: Bradwell · Pressia Belze
>!
mrsp

„A friend of the family, Art Walrond, talked my parents into giving me a dog. He told them that an only child needs a dog. I named the dog Art Walrond.”
„Weird name for a dog.”
„I was a weird kid.”
„But when Art Walrond, friend of the family, and Art Walrond, family dog, were both in the room at the same time, you said, 'Sit down, Art Walrond,' which one would sit?”

49. oldal, Pressia - Seven

Kapcsolódó szócikkek: Arthur Walrond (Art) · Bradwell · Pressia Belze
>!
mrsp

If the Detonations hadn't ever happened, she's have liked to have met Bradwell – a reality in which there are no doll-head fists or scars or embedded birds, before all the losses. They might have had a first kiss under mistletoe.

50. oldal, Pressia - Seven

Kapcsolódó szócikkek: Bradwell · Pressia Belze