!

Borbíró Bori személy

Gaura Ágnes: Vámpírok múzsája
Gaura Ágnes: Átkozott balszerencse
Gaura Ágnes: Démoni színjáték
Gaura Ágnes: Lidércnyomás
Gaura Ágnes: Lángmarta örökség
Gaura Ágnes: Embertelen jó
Gaura Ágnes: Attila koporsója

Idézetek

>!
lilla_csanyi

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– Nem vagyok perverz – tiltakoztam felháborodottan. Micsoda feltételezés! Csak mert felpörgök egy kis vértől, máris perverz lennék? És pont egy vámpír hív annak? Cö-cö.

268. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Borbíró Bori
>!
Agatha

Elhallgatott, én meg várakozóan néztem rá. Ha azt hitte, most bármit is megmagyarázott, hát óriásit tévedett. Annyit értettem belőle, mint amennyit II. Ramszesz frissen életre keltett zombija abszolvált volna egy internettanfolyamból.

58-59. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Borbíró Bori
>!
Jean P

Soha nem értettem, miért hord valaki ilyesmit: a retikülök mérete totálisan alkalmatlan igazán fontos tárgyak, mint például egy jó nagy üveg szenteltvíz és néhány ezüsthegyű dartsnyilacska tárolására.

62. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Borbíró Bori · szenteltvíz
>!
Jean P

A légkondi ellenére még a vékony pólóban és farmer térdnadrágban is folyt rólam a víz, mivel az alkohol úgy fűtött, mint valami gyomorradiátor.

104. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Borbíró Bori
>!
Jean P

[…] nem az a lényeges, hogy miért kezdtünk el valamivel foglalkozni, hanem, hogy miért nem hagytuk abba azt a dolgot.

75. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Borbíró Bori
>!
Jean P

Olyan jólesett, mint vámpírharapás után a vértranszfúzió.

71. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Borbíró Bori
Hirdetés
>!
Sołya

– Nem viccelek. Láttál már te Barbie-filmet?!
– Nem. Sőt, azon leszek, hogy soha ne is lássak.
– Olyan, mintha két órán keresztül kínozna egy nagyon tapasztalt, nagyon szadista hóhér egy giccses, rózsaszín kínzókamrában, aminek már a színétől is a hányinger kerülget. Szinte éreztem, ahogy cseppenként szivárog el belőlem az életkedv és az életnedv.

Kapcsolódó szócikkek: Borbíró Bori
>!
Sołya

– Örülök, hogy ennyire a szíveden viseled az épségemet. Ja, bocsi! Mégsem. Hiszen neked nincs is szíved.
– Dehogy nincs – jött a sértett válasz. – Attól még, hogy diónyira aszódott és nem dobog, nagyon is létezik. És persze, hogy fontos vagy nekem, mit csinálnék ambrózia nélkül? Tudod, milyen íze van egy alkesz-homelessnek?

Kapcsolódó szócikkek: Borbíró Bori
>!
Sołya

…IQ-vámpírtól DNS-mintát szerezni kábé annyira esélyes, mint egy kétnapos zombinak országos matekversenyt nyerni, de erre már garantáltan nem fog emlékezni holnap.

Kapcsolódó szócikkek: Borbíró Bori
>!
nykyriana

Hihetetlen volt, hogy van valaki a világon, akivel el tudok beszélgetni bármiről az ég adta világon, s akivel sok esetben még egyezik is a véleményünk.
(…)
Éppen ezért Gerald arra a következtetésre jutott, hogy több lehetőség létezik, és valamelyik igaz az alábbi lehetőségek közül. Egy: a virtuális pasim nem is férfi, hanem nő. Kettő: a virtuális pasim férfi, de meleg. Három: a virtuális pasim férfi, hetero, de olyan ocsmány, gusztustalan jószág, hogy csak az internetes ismeretlenbe burkolózva tud másokkal kapcsolatot teremteni. Négy: a virtuális pasim férfi, hetero, vonzó külsejű, de vagy alakváltó, vagy vámpír. Vagy nős. De tuti, hogy valami hibádzik, ha másfél év alatt nem jutott el a randizás gondolatáig.

34. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Borbíró Bori