!

Blair Waldorf személy

Cecily von Ziegesar: Bad Girl
Cecily Von Ziegesar: Bad Girl 2. – Imádom, ha utáltok
Cecily Von Ziegesar: Bad Girl 3. – Mindent akarok, de azonnal!
Cecily von Ziegesar: Bad Girl 6. – Te vagy, aki kell
Rácz-Stefán Tibor: Fogadj el!

Idézetek

>!
Sunshine

Már el is felejtette, milyen gyönyörű haja van Serenának. Milyen sima a bőre és karcsú a teste. Eszébe jutott Nate tekintete, amikor meglátta. Mintha soha többé nem akarna pislogni. Blairre egyszer sem nézett így.

Kapcsolódó szócikkek: Blair Waldorf · Nate Archibald · Serena van der Woodsen
>!
Sunshine

– Ne csinálj már úgy, mintha te sohasem innál!
– Ki mondta, hogy nem iszom? – vonta meg a vállát a fiú. – De ha szomjas vagyok, én vizet töltök magamnak.
Tyler harapott egy apró falatot a kagylóból, de aztán az asztalkendőbe köpte az egészet.
– Blair pedig arcszeszt – jegyezte meg gúnyosan.

Kapcsolódó szócikkek: Blair Waldorf
>!
Sunshine

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Amikor végül mégis hazaértek nyaralójukba, az ajtónál egy tarka lepellel letakart, jókora kovácsoltvas kalitkát találtak.
Na, boldog karácsonyt!
Serena felemelte a kalitkát réz fogantyújánál fogva, bevitte a házikóba és letette az ágya mellett álló éjjeliszekrényre. Mikor Blair villanyt gyújtott, a leplet is levette róla.
A kalitkában egy csodálatosan szép, sárga csőrű, kék és zöld tollú papagáj ült apró fahintán. Mélyen ülő kis szemeivel Serenára pislogott és így rikácsolt:
– Szerrretlek, Serrrena! Szerrretlek, Serrrena! Gyerrre hozzám! Gyerrre hozzám!
– Szerinted ezt is Kati és Isabel küldte? – horkantott fel Blair.
– Nem tudom – nevetett Serena. – Nincs rajta kártya.
– Szerrretlek, Serrrena! Gyerrre hozzám! Gyerrre hozzám! – kiáltozta egyre a papagáj, és felborzolta tollait.
Serena visszadobta a tarka anyagot a kalitkára, és odább lépett mellőle. Hiába volt Flow őrjítőén jó pasi, hiába volt imponálóan bőkezű, most aztán iszonyatosan túllőtt a célon. Serena Blairre nézett.
– Mit is mondtál? Hogy holnap hazamész?
– Ja – felelte Blair, miközben lehúzta magáról csurom vizes ruháját, összegyűrte, és a sarokban álló szemetes felé hajította.
Serena a ruhásszekrényhez lépett, és a felső polcáról lerángatta piros Kate Spade bőröndjét. – Amint készen vagy, már indulhatunk is.

Kapcsolódó szócikkek: Blair Waldorf · bőrönd · papagáj · Serena van der Woodsen
>!
kissüti

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Hanyatt fekszem az anyám terhestorna-edzőjének fürdőkádjában, és telefonszexet folytatok a barátommal!

Kapcsolódó szócikkek: Blair Waldorf
>!
Sofy

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Alig várta, hogy az élete visszatérjen a megszokott kerékvágásba. Ő és Blair ismét együtt mennek majd iskolába, hanyatt fekszenek a fűben és fényképeket készítenek a Central Parkban lévő Sheep Meadow fölött keringő felhőkről és galambokról. Szívnak, kóláznak, és úgy tesznek, mintha igazi, keményvonalas művészpalánták lennének. Koktélt vedelnek a Tribeca Star Hotel Csillagtermében, majd – mivel túl spiccesek lesznek ahhoz, hogy hazamenjenek – a Chuck Bass családja által bérelt lakosztályban töltik az éjszakát. Blair hatalmas ágyán kuporogva, csábos hálóingben Audrey Hepburn-filmeket néznek, és zöldcitrom-lével kevert gint kortyolgatnak. Szokásuk szerint csalnak a latinvizsgán. Amo, amas, amat. Az alkoholos filcnek köszönhetően a három apró szó még mindig ott díszeleg Serena könyökhajlatában. Hála legyen az Úrnak a hosszú ujjú blúzokért! Leruccannak a Connecticut államban lévő Ridgefieldbe, a van derWoodsenek birtokára, és ostoba iskolai indulókat kántálva körbe-körbe furikáznak a temetkezési vállalkozó viharvert Buick kisbuszában, akár a tébolyodott idős hölgyek. Odapisilnek az osztálytársaik házának kikövezett bejárata elé, majd becsengetnek, és vihogva elszaladnak. Elviszik Tylert, Blair kisöccsét a kerület túlsó végébe, aztán magára hagyják, és figyelik, hogy mennyi idejébe telik hazatalálni. Valójában ezzel jót cselekedtek, mivel a fiú lett a St. George Iskola egyik legdurvább arca, aki remekül tájékozódott a kerületben, ha menekülőre kellett fogni. Hatalmas baráti körükkel együtt indulnak bulizni az éjszakába, és bőrnadrágjukban izzadva öt kilót fogynak. Nem mintha szükségük lenne a diétára… Ugyanolyan közkedvelt páros lesznek, mint voltak. Serena alig várta, hogy belevessék magukat a mulatozásba.

3 hozzászólás
>!
Szédültnapraforgó

– Csak óvatosan, hercegnő – figyelmeztette Aaron. – Nem akarom, hogy lehányd a ruhámat.
– Miért nem? – kérdezte Blair, miközben felemelte a poharát, hogy a pincér újratölthesse. -Előrelépést jelentene a kapcsolatunkban.

Kapcsolódó szócikkek: Aaron Rose · Blair Waldorf
Hirdetés
>!
Sunshine

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Blair behajolt a limuzin utasterébe, és óvatosan, nehogy kabátja ujjával hozzáérjen Chuck orrához, a filccel a fiú homlokára írta: LÚZER! HAZASZÁLLÍTANDÓ!

Kapcsolódó szócikkek: Blair Waldorf · Chuck Bass
>!
Sunshine

– Mondja, milyen könyvet olvasott legutóbb? – nézett fel Jason a jegyzeteiből.
Blair a férfira bámult, s közben egy cím után kutatott az emlékeiben. Egy könyv… Nem jutott eszébe semmi. Micimackó? A Biblia? Az isten szerelmére, a szótár is egy könyv. Nem olyan nehéz válaszolni.

Kapcsolódó szócikkek: Blair Waldorf
>!
Rhea

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Chuck azt a lányt látta maga előtt, akivel le akart feküdni, amióta az eszét tudta,vagyis elsős kora óta. Kati a példaképét fixírozta, akire azóta irigykedett, hogy saját zsebből vásárolgatott. Mikor is volt ez? Harmadikban? Isabel szomorúan emlékezett vissza arra az esetre, amikor Serena valódi tollból készült szárnyakkal angyalt játszott a Mennybéli Nyugalom templomának karácsonyi ünnepségén, míg neki csak az alantas pásztor szerepe jutott, és durva vászonanyagból készült ruhát kellett viselnie. Ez is harmadikos korukban történt. A lelke mélyén mindkét lány attól tartott leginkább, hogy a jövevény elcsábítja mellőlük Blairt, és egyedül maradnak. Már a kettesben végigszenvedett unalmas programok gondolata is rémülettel töltötte el őket. Blair a legjobb barátnőjét látta, akit egyszerre imádott és gyűlölt, akihez soha nem lesz képes felérni, s akinek olyan nagyon szeretett volna a helyébe lépni. A lelke mélyén azt kívánta, hogy mindenki felejtse el Serenát.

Kapcsolódó szócikkek: Blair Waldorf · Chuck Bass · Serena van der Woodsen
>!
agnesho

– Elrángattál ide, azért, hogy leüljek erre a koszos lépcsőre, csak azért, mert a sorozatodban valami Blair Waldorf meg a barátnői itt bandáztak a MET múzeumnál. És el ne kezdd, hogy ez mennyire menő – kezdte Alejandro, és nagyon úgy tűnt, hogy nem akar kifogyni a példákból. – Fel kellett veled szállnom a Szex és New York járatra, mert először egyedül mentél, és úgy uncsi volt. Bejártad az egész várost, jobban ismered a metróhálózatot, mint az, aki tíz éve él itt, és emellett még egyszer sem mentél el egy melegbárba vagy legalább egy melegkávézóba meginni valamit. (…) Látod, te komoly kapcsolatot akarsz és szerelmet, különben már rég elmentél volna a meleghelyekre, vagy a neten felszedtél volna alkalmira egy helyes, New York-i srácot, akivel úgysem találkozol többé az életben. (…) Ha most megfognám a kezed, és úgy vonulnánk végig a következő két utcán, akkor te lennél a világ egyik legboldogabb embere.

199. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Blair Waldorf