!

Bill Denbrough személy

Stephen King: Az
Stephen King: It
!

Funko POP! Movies IT- Bill Denbrough


Idézetek

>!
TribeBubu

Csupán gyerekszerelemnek vélni akkora tévedés volna, mint egy Rolls-Royce-ról azt mondani, hogy négykerekű jármű, hasonlít a szénásszekérhez. Nem vihogott szédülten és nem pirult el, amikor meglátta, nem is írta fel krétával a nevét a fákra vagy a Csókok hídjára. Egyszerűen csak állandóan ott élt a szívében az arca, véges-végig, édes fájdalommal. Meghalt volna érte.

1. kötet, 687. oldal, TIZENEGYEDIK FEJEZET - A séták: 3 - BEV ROGAN LÁTOGATÁST TESZ (Európa, 2005)

Kapcsolódó szócikkek: Beverly Marsh · Bill Denbrough · Rolls Royce · szerelem
>!
TribeBubu

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Ha a szülők ragadják tökön az embert, nagyon tudják, hogy szorítsanak.

427. oldal, NYOLCADIK FEJEZET - Georgie szobája és a ház a Neibolt utcában: 6 (Európa, 2005)

Kapcsolódó szócikkek: Bill Denbrough · szülő
>!
FreeAngel

Lehet, hogy az emberek nem is változnak annyit, mint gondolnánk. Lehet, hogy… lehet, hogy csak megkeményednek.

Kapcsolódó szócikkek: Bill Denbrough · emberi természet · változás
>!
julcseee P

A rossz munkára nincs mentség.

Kapcsolódó szócikkek: Bill Denbrough
>!
Gothic01 P

Bill nem tudta, miért van mindez így, de szilárdan hitte, hogy Derry valóban megváltozott, és hogy ezt a változást az öccsének halála indította el; ez a hit éppoly erős volt benne, akár az a meggyőződés, hogy valamennyi gyilkosság egyetlen erő műve. És a fejében motoszkáló baljós előérzet is abból a lappangó meggyőződésből eredt, hogy Derryben immár bármi megtörténhet.

256. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bill Denbrough · Derry
>!
itschristine

– N-ne cs-cs-csináld – mondta Bill. – M-már e-elment. Elment.
Richie végignézett a kihalt utcán, és amikor látta, hogy sehol semmi nem mozdul, váratlanul könnyekben tört ki. Bill csak nézte néhány másodpercig, azután átkarolta és megölelte. Richie Bill nyakába kapaszkodott, és ölelte, ölelte ő is. Valami poénosat akart mondani, talán hogy Bill kipróbálhatta volna az Ökörszemet is a farkasemberen, de egy hang sem jött ki a torkán. Csak zokogott csendesen.
– N-ne cs-csináld, R-richie…n-ne… – Akkor belőle is feltört a sírás, és térden állva ölelték egymást a feldőlt bicikli mellett az út kövén. Könnyeik tiszta patakokban csordultak le szénportól kormos arcukon.

400. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bill Denbrough · Richie Tozier
Hirdetés
>!
TribeBubu

Nem vihogott szédülten és nem pirult el, amikor meglátta, nem is írta fel krétával a nevét a fákra vagy a Csókok hídjára. Egyszerűen csak állandóan ott élt a szívében az arca, véges-végig, édes fájdalommal. Meghalt volna érte.

1. kötet, 687. oldal, TIZENEGYEDIK FEJEZET - A séták: 3 - BEV ROGAN LÁTOGATÁST TESZ (Európa, 2005)

Kapcsolódó szócikkek: Beverly Marsh · Bill Denbrough · szerelem
>!
TribeBubu

– Öljük meg Azt. Ez alkalommal igazán öljük meg.
(…)
– Miért is ne? Nem lehet rosszabb, mint meginterjúvolni Ozzy Osbourne-t.

1. kötet, 641-642. oldal, TIZEDIK FEJEZET - A viszontlátás: 5 - FÚJ-FÚJ, RICHIE (Európa, 2005)

>!
KingucK

Azután Eddie Kaspbraknak telefonált, aki még letörtebb volt, mint Bill: az anyja egész napos buszbérletet vett nekik, mondta, és meg kell látogatniuk a nagynéniket Havenben, Bangorban és Hampdenben. Mind a három nagynéni kövér volt, akárcsak Mrs. Kaspbrak, és ráadásul vénlány.

>!
manabooks

Csak úgy érzem magam, mint ősszel a madár. Az is megérzi, hogy eljött az idő – haza kell repülnie. Ösztön kérdése, drágám, és szerintem akármit papolunk is a szabad akaratról, az ilyen képzeletek alatt vas csontvázként az ösztöneink vannak. Vannak dolgok, amire egyszerűen nem mondhatsz nemet, hacsak nem dugod a szádba a pisztoly csövét, vagy a fejed a gázsütőbe, vagy nem sétálsz le a sziklaperemről. Le kell tenned a garast – tudniillik nincs választásod. Mint ahogy hiába vagy a pályán, ha megbénul a karod, és leeresztett ütővel várod a labdát. El kell mennem. Az az ígéret… Úgy akaszkodik a lelkembe, mint egy horog.

186. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bill Denbrough · ígéret · ösztön · szabad akarat