!

Bianca 'Boglárka' Karlsson személy

R. K. Lilley: Felpörgetve

Idézetek

>!
Cicu

Nem először jutott eszembe, hogy milyen igazságtalan az élet: itt van huszon-egynéhány évesen, és nemcsak szörnyen jól néz ki, hanem még milliárdos is. Aki ilyen előnyökkel születik, nyilván borzalmas ember. Valószínűleg egyetlen rossz napja sem volt még életében. Valószínűleg mindent megkapott, olyan könnyen, hogy ettől léha és arrogáns lett, mert őt már untatja mindaz, amikért mások küzdenek. Nem láttam ugyan ennek semmi nyilvánvaló jelét, de hogyan értékelhettem volna másképp a kábítóan nyílt viselkedését, amivel szinte leütött a lábamról?

12. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bianca 'Boglárka' Karlsson · James Cavendish
>!
Cicu

Általában, ha egy férfi kinézett magának, inkább a testemet vizsgálta, és nem nézett folyton kérdőn a szemembe.

15. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bianca 'Boglárka' Karlsson
>!
Cicu

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Mr. Cavendish volt az egyetlen éber utas a kabinomban.
Furcsán éreztem magam, hogy így egyedül maradtunk. A függöny el volt húzva a fő kabin felé, és az egész gépen elhalványodtak a fények.
A laptopján dolgozott csendben, és ébernek tűnt, mint akinek esze ágában sincs aludni. Átdolgozza az éjszakát? Elcsodálkoztam. Nem úgy nézett ki, mint aki szunyókálni fog, ha New Yorkba értünk. Nyilván állandóan dolgozott. A repülési időnk négy óra negyvenhárom perc volt, és most jártunk éjfél felé. Biztos valami sürgős elintéznivalója van, ha még csak nem is szunyókál egy kicsit a gépen.
Odamentem hozzá, és kissé lehajolva szólítottam meg, hogy ne zavarjam a többi utast, bár ők mind mögötte ültek, míg ő az első sorhoz közel.
– Hozhatok még valamit önnek, uram?
Felszállás óta most először figyelt rám igazán.
– Kérdezhetek valamit, Bianca? – mondta kimért hangon. Kérdően néztem rá..
– Igen, uram. Mit tehetek önért?
Felsóhajtott, és a maga mellett lévő ülésre pillantott.
– Leülne egy percre, hogy beszélhessünk?
Idegesen pillantottam körbe, és nem tudtam, mit csináljak ebben a helyzetben. Szakmailag nem volt elfogadható, hogy leüljek mellé, de megkért rá; és valószínűleg ő az egyetlen, aki tudni fog erről.
– Üljön le, Bianca! Senki sem törődik velünk.
– Szerettem, ahogy kimondta a nevemet. Szerettem, és nyugtalan is lettem emiatt. Nem tudtam volna semmit felhozni ellene, de volt valami a hangjában, amitől túlságosan intimnek tűnt ez az egész.
Végül vettem egy nagy levegőt, és leültem mellé. Egy kicsit felé hajoltam, kezem az ölemben, majd idegesen lesimítottam valamit a sötétszürke szoknyámról. Mikor végre felnéztem rá, nyíltan megkérdezte:
– Együtt jár Stephannal?
Csak pislogtam néhány pillanatig, dermedten. Nem vártam ezt az érdeklődést, nem beszélve erről a nyers kérdésről. Aztán arra gondoltam, hogy az ilyen emberek olyan elfoglaltak, hogy nem jut idejük a köntörfalazásra.
– Nem, uram – válaszoltam, mielőtt még meggondoltam volna a dolgot.
Miért mondom el ezt neki? – kérdeztem magamtól, még akkor is, amikor a szavak már elhagyták a számat.
Mohó bűvölettel néztem, ahogy elegáns kezével felém nyúlt, és hosszú ujjával a csuklómat kezdte simogatni, körbe-körbe. Ránéztem az arcára, és már mosolygott. A mellem úgy hullámzott fel-le, hogy a szemem sarkából még én is érzékeltem a mozgását. A mellkasom erős volt, talán túlságosan is az, és kissé aránytalannak tűnt, ha kritikus szemmel néztem magam. Most hirtelen tudatára ébredtem telt melleimnek, ahogy látványosan föl-le mozogtak. A mellbimbóim szépen megkeményedtek, a lélegzetem elakadt.
Mintha csak olvasna a gondolataimban, a pillantása most először a mellemre esett. Voltak férfiak, akik csak a mellemet nézték és ahhoz beszéltek, de eddig ő pont az ellenkezőjét tette, amit nagyon üdítőnek találtam.

18-19. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bianca 'Boglárka' Karlsson · James Cavendish · Stephan
>!
Cicu

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Zsebre vágta a kezét, és lazán nekitámaszkodott a pultnak. Nyelvével végigsimította a fogait. Élvezi ezt, gondoltam, minden felháborodás nélkül. Az, hogy valaki nemet mond neki, olyan különleges dolog, hogy szórakoztatja. Egész jókedvűen szólalt meg.
– És egy kávé? Az elég semleges dolog? Add meg a számod, és iszunk valahol egy kávét.
Megráztam a fejem.
– Köszönöm, nem. – Kezemmel a köztünk levő tér felé legyeztem. – Én nem szoktam ilyesmit csinálni. Egyszerűen nem érdekel.
Szája sarka cinikus kis mosolyra húzódott. A mellemre pillantott, ami föl-le mozgott izgalmamban. Végül én is odanéztem, és rémülten láttam, hogy a kemény mellbimbóim még a három réteg ruhán is kidudorodnak.
– A térdemre fektetlek minden alkalommal, amikor hazudsz nekem, Bianca! – Csendesen mondta, de volt benne valami veszélyes él.
Egy pillanatra rövidzárlatot kaptam, az állam leesett. Viccel. Vagy nem? Az egész testem megfeszült erre a mondatra, és tudtam, hogy inkább a vágy, és nem a rémület az, amitől remegés fut végig rajtam.

24. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bianca 'Boglárka' Karlsson · James Cavendish
>!
Cicu

Udvariasan bólintottam Mr. Cavendishnek, mikor átadtam a zakóját.
– Legyen szép napja, Mr. Cavendish!
Egy bosszús pillantást vetett rám.
– Kérem, hívjon Jamesnek! – mondta, mintha szidna.
Közelebb hajolt, és egyenesen a fülembe mondta: – Kettesben viszont nyugodtan hívhat Mr. Cavendishnek! – E nyugtalanító mondatok után egyszerűen elsétált.

29. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bianca 'Boglárka' Karlsson · James Cavendish
>!
Cicu

Valahogy furcsán éreztem magam ennek a férfinak a közelében. Mintha elvesztettem volna a saját normális életemet, és valami játékot kaptam volna helyette. Játékot, olyan szabályokkal, amiket nem is ismerek.

29-30. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bianca 'Boglárka' Karlsson
Hirdetés
>!
Cicu

Ránéztem, és láttam, hogy máris úgy kerekíti a szemét, mint a csizmás kandúr a Shrekből. A fene! Kész bevetni a legerősebb fegyverét, csak hogy elmenjek ma este vele! Úgy döntöttem, hogy nem kínzom tovább.

32. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bianca 'Boglárka' Karlsson · Stephan
>!
Cicu

– Ilyen korán kezdik a karaokét? – kérdeztem Stephantól meglepetten. Ő megvonta a vállát.
– Úgy látszik. Bár szörnyen korán van ehhez. Adhatnának egy kis időt, hogy egy kicsit benyomjunk, mielőtt ezt kell hallgatnunk!
Nevetve értettem egyet.

39. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bianca 'Boglárka' Karlsson · Stephan
>!
Cicu

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Simogatni kezdtem a kezemmel, és ő nem állított le. Laza szürke nadrág volt rajta, kék futócipővel. Kifejezetten ennivaló volt.
– Nemsokára kikötözlek, és úgy meg foglak gyötörni, ahogy te gyötörsz most engem, és nem engedlek el legalább egy estén át. – A hangja lágy volt és őszinte. Szavaitól azonnal megállt a kezem. Láthatóan nem sikerült elijesztenem magamtól.

50. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bianca 'Boglárka' Karlsson · James Cavendish
>!
Cicu

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

– Gyere ide! – mondta.
Vagy másfél méter volt köztünk. Még azelőtt odaléptem, hogy eszembe jutott volna ellenállni. Nagyon, nagyon finoman megmarkolta a hajam, és kicsit hátrahúzta a fejem. Odahajolt a fülemhez:
– Szét foglak baszni! – suttogta lihegve. – Én leszek az első; és olyan alaposan csinálom, hogy egyben az utolsó is! Nem akarsz majd senki mást, ha egyszer rád teszem a kezem. Minden egyes porcikádra.

56. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bianca 'Boglárka' Karlsson · James Cavendish