!

Beteg Srác személy

Irvine Welsh: Pornó
Irvine Welsh: Trainspotting
Irvine Welsh: Trainspotting (angol)
Irvine Welsh: Skagboys
!

Jonny Lee Miller – Beteg Srác


Idézetek

>!
psn P

Úgy van, ahogy a Beteg Srác mondja, ahhoz, hogy tényleg leállhass, előbb tudnod kell, hogy milyen érzés megpróbálni leállni.

Kapcsolódó szócikkek: Beteg Srác
>!
tasiorsi

– Egyszerűen nem értem ezt az élet nevű dolgot – mondja ki hangosan a Beteg Srác, és megreszket.

749. oldal, Aszály - Vonatles a Georgie vasútállomásnál

Kapcsolódó szócikkek: Beteg Srác
>!
Klogg_J

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Tudod, Rab, az egész a segglyukunk iránti érzéseinkből fakad. Az egész emberi faj úgy gondolja, hogy ha a lélek valahol a testben lakozik, akkor valahol a seggünk felett van. Ebből ered az egész. Ezért mutatunk ilyen erős érzelmi reakciókat az análviccekkel, az anális szexszel, az anális hobbikkal kapcsolatban… A legvégső határ nem az agy, nem is az űr, hanem a segglyuk. Ettől leszünk forradalmiak.

193. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Beteg Srác
1 hozzászólás
>!
Evione 

A Beteg Srác: beképzelt, önző és kegyetlen. És ez még a jó oldala.

26

Kapcsolódó szócikkek: Beteg Srác
>!
psn P

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Nem, a Beteg Srác egy köcsög. Nem arról van szó, hogy gazember lenne, egyszerűen csak kurvára kibaszottul önző. Ha az ember cápákkal úszik, azt csak úgy élheti túl, ha ő a legnagyobb köztük.

457. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Beteg Srác
>!
schummyka

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

A Beteg Srác felhúzza a dzsekije ujját, karján látszanak a nedvedző tűnyomok.
– Soha többet nem nyúlok ehhez a szarhoz. Mától kezdve tiszta vagyok, bazmeg. – Sebzett pofával néz rám, úgy ahogy olyankor szokott, amikor baszásra vagy anyagi juttatásokra próbálja rávenni az embereket. Majdnem hiszek neki.

69. oldal (Cartaphilus, 2010)

Kapcsolódó szócikkek: Beteg Srác · Mark Renton
Hirdetés
>!
schummyka

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

– Ha lány lesz, akkor csak küldd vissza, ahonnan jött – ismétli Begbie hadarva. Kezd hatni rá a pia. A fasz tudja, ez is mióta dönti már egyfolytában.
– Ez a beszéd, Franco. – A Beteg Srác megpaskolja Begbie hátát, próbálja adni alá a lovat, hátha megereszt még egypár igazi Begbie-féle aranyköpést. Merthogy gyűjtjük a legostobább, legerőszakosabb és legnőgyűlölőbb megnyilvánulásait, mivel ezek nagyszerűen felhasználhatóak arra, hogy utánozzuk, amikor nincs belünk. Olyankor be lehet szarni a görcsös röhögéstől. ÉS még tétje is van a játéknak: időnként elgondolkozunk azon, hogy reagálna, ha megtudná, mit csinálunk. A Beteg Srác mostanában még fintorogni is szokott a háta mögött. Egy szép napon valaki túl messzire megy, vagy ő, vagy én, vagy mind a ketten, és akkor Begbie lesújt ránk ököllel és üveggel, vagy hódolhatunk a „baseballütő uralmának”, hogy egyik kedvenc szófordulatával éljek.

202. oldal, Szívás - Bírósági tragédia (Cartaphilus, 2010)

Kapcsolódó szócikkek: Begbie · Beteg Srác · Mark Renton
>!
schummyka

Reggel biztos furdal majd a lelkiismeret, de ahogy a Beteg Srác szokta mondani, reggel majd csak lesz valahogy. Nincs az a marcangoló szégyen, amit ne lehetne dumálással meg egy kis piával lemosni.

258. oldal (Cartaphilus, 2010)

Kapcsolódó szócikkek: Beteg Srác · Mark Renton
>!
balloontheory

-A kulcsfontosságú tényező az, hogy van csajod.
-Ezt hogy érted?
-A foglaltsági faktor. A csajok látják, hogy Fionaval vagy. […] Szóval látják hogy kedves, figyelmes udvarló vagy, és rögtön vonzódnak hozzád, mert eszükbe juttatod azt a hanyag kriplit, akivel utoljára jártak.
-Szóval azért van, mert úgy gondolják, jó lehet velem járni?
-Minden alávalószínűség szerint. Azt persze nem veszik észre, hogy még a mézesheteknél tartotok. Nagyon hamar hanyag kripli lesz belőled is. Mindnyájunkból az lesz.

189. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Beteg Srác · Mark Renton
>!
Bertwad

Ez a baj a téllel: túlzottan be vannak bugyolálva a csajok. Az ember nem tudhatja, mit fogott ki, míg haza nem viszi, és ki nem csomagolja őket.

Kapcsolódó szócikkek: Beteg Srác