!

Beni személy

Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 5. – Remény
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 6. – Ketten
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 7. – Útvesztő
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 8. – Örökké

Idézetek

>!
Anó P

    Suli után Virággal és Ricsivel indultam haza, aztán ők továbbmentek, mert ma babázós délutánt tartottak, mentek meglátogatni Virág kisöccsét. Elmondásuk szerint Beni tök jó fej kölyök, ráadásul imádja Ricsit, aki vett neki kis méretű Rockstar cuccokat. Úgyhogy Virág öccse halálfejes cuccokban nyomja. Valóban masszív kölyök, sose sír, ha dögönyözik, pedig ezek ketten rendszerint szétszedik a gyereket.

180. oldal, Szeptember 29., szerda (Ciceró, 2011)

>!
Brigi007

     – Gyere át Virághoz, ott megbeszéljük.
     – Nem szívesen megyek. Engem nem bír az a gyerek – közölte.
     – Beni? Még nincs egyéves. Hogy érted, hogy nem bír?
     – A múltkor olyan furán méregetett. Nem tetszett a tekintete.
     – Kinga. Te őrült vagy – jelentettem ki, aztán megkértem, hogy jöjjön át Virághoz, ahol majd mindent megbeszélünk.

154. oldal, Február 15., kedd (Ciceró, 2012)

Kapcsolódó szócikkek: Bencze Virág (Emó) · Beni · Rentai Renáta · Szatmáry Kinga
>!
PeTTusz

Beni: 5/5* – csoda aranyos kissrác, és minden bizonnyal masszív idegrendszere lesz, ha felnő, ugyanis a kedvenc játéka egy Ricsitől kapott Slipknot gumibaba, amit gyanútlanul rágcsál. Érdekes.

155. oldal, Február 15., kedd (Ciceró, 2012)

Kapcsolódó szócikkek: Beni · Pósa Richárd (Ricsi)
>!
dorcy01

Ricsi nagyon a szívén viseli, hogy Virág öccse „jó fej” legyen, és bár még csak tizenhat hónapos, nem egy ijedős kölök, a Korn Twist című dalán például folyamatosan röhög.

59. oldal, Szeptember 6., kedd (Ciceró, 2012)

>!
mcborzaska

    Csengetéskor Dave éppen az ölében ülő Benivel „tárgyalt”.
     – Nézd – kezdte Dave, Virág öccse pedig az ujját szopva pislogott. – Tudom, hogy érdekes a MacBook, de te mégis hogy éreznéd magad, ha átmennék hozzád és összevissza nyomkodnám a játékaidat? Ugye? Látod. Nekem is pontosan így esett, hogy tenyérrel ütötted. Bizony. Én tényleg szeretnék jóban lenni veled, de vannak szabályok.

69. oldal, Április 12., csütörtök, 8/2. (Ciceró, 2013)

Kapcsolódó szócikkek: Beni · Felmayer Dávid (Dave)
Hirdetés
>!
dorcy01

     – Pszt. Virág – szólt Cortez. – Hallgathat egy ekkora ember Ramonest? – kérdezte. Na, ő is ért a gyerekekhez. Mi az, hogy „ekkora ember”? Ez kész.
     – Ühüm. A Kornt és a System of a Downt is bírja – felelte Virág vigyorogva.

70. oldal, Április 12., csütörtök, 8/2. (Ciceró, 2013)

1 hozzászólás
>!
tataijucc P

     – Reni! – sipította Virág, kezében a kisöccsével. Azonnal odasiettem, és mint mindenki, aki kisgyereket lát, én is rögtön hülyén kezdtem viselkedni.
    Beni egyébként jó fej kiskölyök, erősen társasághoz van szokva, úgyhogy állta, hogy mindenki belemásszon a fejébe, és akkor sem sírt, amikor Ricsi átvette. Jól ismerik egymást.
     – Tessék. Fogd – nyomta a kezembe Ricsi a babát, én meg zavartan elvettem, és azon görcsöltem, nehogy baja essen. Zsolti lépett elénk, és közelről gügyögött a gyereknek.
     – És őt kerüld el, ha nagyobb leszel – tanácsoltam a babának, mire a többiek felröhögtek, Zsolti pedig kivette a kezemből, és olyanokat mondott neki, hogy „ők ketten pár év múlva irtó sokat fognak csajozni”.

286. oldal, Október 21., csütörtök (Ciceró, 2011)

>!
Vicky3 P

     – Nézd – kezdte Dave, Virág öccse pedig az ujját szopva pislogott. – Tudom, hogy érdekes a MacBook, de te mégis, hogy éreznéd magad, ha átmennék hozzád és összevissza nyomkodnám a játékaidat? Ugye? Látod. Nekem is pontosan így esett, hogy tenyérrel ütötted. Bizony. Én tényleg szeretnék jóban lenni veled, de vannak szabályok.
    (…) – Mondtam már, hogy Kinga és Dave tökéletes páros?
     – Ja, egyik se normális. – biccentett Cortez, konstatálva, hogy amíg Kinga egy kétévesnek mozgáskoordinációs feladatokat ad, addig Dave Mac-előadást tart neki. Egy pillanatra elképzeltem, milyen gyerekük lenne. Aztán gyorsan megráztam a fejem, elhessegetve a gondolatot, mert nem akarok rosszat álmodni.

69. oldal, Április 12., csütörtök, 8/2. (Ciceró, 2013)