balzsamecet tárgy

Frances Mayes: Napsütötte Toszkána
Gabrielle Keng-Peralta: Varázslatok evőpálcikákkal

Idézetek

Bence P>!

Vágjunk vékony szeletekre 3 fej hagymát, és olívaolajon 3 evőkanál balzsamecet hozzáadásával „olvasszuk” szép lassú tűzön. Amikor a serpenyőben a hagyma már karamellszínű és puha, ízesítsük majoránnával, sóval és borssal. Grillezzünk vagy süssünk meg két nagy kolbászt (mi a helyi, köménymagos, sertéshúsból készült kolbászt használjuk), majd vágjuk fel. Reszeljünk egy csészényi mozzarellát vagy parmezánt.

154. oldal

Kapcsolódó szócikkek: balzsamecet · bors · hagyma · kolbász · majoranna · mozzarella · parmezán · recept
4 hozzászólás
Ninácska P>!

Balzsamecet: nagyon ízletessé teszi a kínai ételeket, mert egyszerre édes és frissítő.

25. oldal

Kapcsolódó szócikkek: balzsamecet