balzsamecet tárgy
Idézetek
Bence P>!
Vágjunk vékony szeletekre 3 fej hagymát, és olívaolajon 3 evőkanál balzsamecet hozzáadásával „olvasszuk” szép lassú tűzön. Amikor a serpenyőben a hagyma már karamellszínű és puha, ízesítsük majoránnával, sóval és borssal. Grillezzünk vagy süssünk meg két nagy kolbászt (mi a helyi, köménymagos, sertéshúsból készült kolbászt használjuk), majd vágjuk fel. Reszeljünk egy csészényi mozzarellát vagy parmezánt.
154. oldal
Kapcsolódó szócikkek: balzsamecet · bors · hagyma · kolbász · majoranna · mozzarella · parmezán · recept
4 hozzászólásNinácska ♥P>!
Balzsamecet: nagyon ízletessé teszi a kínai ételeket, mert egyszerre édes és frissítő.
25. oldal
Gabrielle Keng-Peralta: Varázslatok evőpálcikákkal Kínai konyha Lyonból
Kapcsolódó szócikkek: balzsamecet