!

Bailey Sheen személy

Amy Harmon: Making Faces
Amy Harmon: Arctalan szerelem

Idézetek

>!
Odilia P

– Egyszerűen tudomásul kell venni. Szembe kell nézni ezzel a szarral! – Bailey most hangosabban beszélt, szinte már kiabált. – El kell fogadni, hogy ez van! El kell fogadni, bele kell törődni, dagonyázni kell benne, eggyé kell válni vele! – Bailey felsóhajtott. A káromkodástól egy kicsit megkönnyebbült.
– Eggyé kell válni a szarral? – mosolyodott el halványan Fern.
– Pontosan! Ha erre van szükség, akkor igen.
– Van otthon egy dupla csokis Magnumom, az kicsit úgy néz ki, mint a kaki. Nem lehetne, hogy inkább azzal váljunk eggyé?
– Az tényleg úgy néz, mint egy darab szar. Még rücskös is, meg minden. Benne vagyok.

85. oldal, 7. fejezet - Táncolni egy lánnyal

Kapcsolódó szócikkek: Bailey Sheen · Fern Taylor
>!
shadowhunter1975 P

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Bailey végül úgy döntött, hogy a vállára kéri a tetoválást, egészen föl, oda, ahol nem dörzsöli ki a kerekes szék. Egy idézetet választott, azt, amelyik a fiúk sírhelye mellett álló padba is bele volt vésve, amit vagy ezerszer hallott az édesapjától, és ami az egész életét összefoglalta: „A küzdelem maga a győzelem.”

279. oldal, 27. Tetoválást csináltatni (Twister Media, 2016)

Kapcsolódó szócikkek: Bailey Sheen · tetoválás
>!
shadowhunter1975 P

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– Szerintem ez a legrosszabb az egészben. Arra gondolni, hogy senki sem emlékezik majd rám, miután meghaltam. Jó, a szüleim biztos fognak. Meg Fern is. De mi marad egy magamfajta után? Számított egyáltalán valamit, hogy éltem?
Fernnek csak közhelyek és semmitmondó, vigasztaló frázisok jutottak az eszébe, de jobban szerette Bailey-t annál, mint hogy egyszerűen megsimogassa a fejét, amikor annak többre volt szüksége, így inkább nem törte meg a kisbuszra telepedő csendet.
– Hozzáadlak a listámhoz – szólalt meg ekkor Ambrose, és újra megkereste Bailey tekintetét a tükörben. – Ha eljön az idő, a te nevedet is felíratom a szívem fölé.

280. oldal, 27. Tetoválást csináltatni (Twister Media, 2016)

Kapcsolódó szócikkek: Ambrose Young · Bailey Sheen · Fern Taylor
2 hozzászólás
>!
Cicu

„I just wish life was more like my books,” Fern complained, trying to hoist both her and Bailey's backpacks on her narrow shoulders as they left school for the day. „Main characters never die in books. If they did, the story would be ruined, or over.”
„Everybody is a main character to someone,”

Kapcsolódó szócikkek: Bailey Sheen · Fern Taylor
>!
pveronika P

I think that's the worst part. The thought that no one will remember me when I'm gone. Sure, my parents will. Fern will. But how does someone like me live on? When it's all said and done, did I matter?

Kapcsolódó szócikkek: Bailey Sheen
>!
DoreenShitQ

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Néhány hete kezdődött az új tanév. Végzősök lettek, tizenkettedikesek, vagyis már csak egy év választotta el őket a valódi élettől.
Bailey számára azonban már ez az élet is teljesen valódi volt, ugyanis napról napra rosszabbodott az állapota. Nem erősebb lett, hanem egyre gyengébb, nem a felnőttkorhoz került egyre közelebb, hanem a véghez, ezért nem úgy fogta fel az életet, mint a többiek. Nagyon jól megtanulta, hogyan éljen a jelenben, és hogyan ne foglalkozzon azzal, mit tartogat száméra a jövő.

21. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bailey Sheen
Hirdetés
>!
DoreenShitQ

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Ahogy Fernnek a romantikus regények, úgy neki a történelem volt a szenvedélye. Már kiskorában is imádta a régmúlt legendáit, megnyugtatónak találta az időtlenségüket, és a távolságot, amely elválasztotta őt a történelmi eseményektől. Amikor Artúr királyról olvasott, aki több mint ezer éve élt és halt meg, Bailey-t valahogy megérintette a halhatatlanság érzése – márpedig egy olyan valakinek, aki folyamatosan azt érzi, hogy az ujjai közül megállíthatatlanul pereg ki az idő homokja, a halhatatlanság igazán vonzó fogalom.

31. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bailey Sheen · Fern Taylor
>!
DoreenShitQ

– Apa aggódik Ambrose miatt – mondta Bailey. – Azt mondja, megváltozott, szórakozott lett. Nekem is feltűnt, hogy hiába dolgozik ugyanolyan keményen az edzéseken, mint azelőtt, valami nem stimmel.
– Még csak két hete kezdődött a versenyszezon – vette Fern védelmébe Ambrose-t, pedig a fiúnak legkevésbé sem volt szüksége arra, hogy Bailey előtt bárki is védelmébe vegye. Bailey Sheen volt ugyanis Ambrose legnagyobb rajongója.
– Jó, de már két hónap eltelt szeptember 11 óta, Fern. És még mindig nem tette túl magát a dolgon.
A lány felpillantott a szürke, nehéz égboltra. Már gyülekeztek a fekete felhők, és bár a szél még csak most kezdett megerősödni, kétség nem fért hozzá, hogy megállíthatatlanul közeleg a vihar.
– Mint ahogy egyikünk sem, Bailey. És szerintem nem is fogjuk soha.

34. oldal

>!
DoreenShitQ

– Én nem akarnám, hogy mindenki tudja, ki vagyok – mondta némi gondolkodás után a lány. – Szeretnék híres író lenni, de szerintem álnéven írok majd.
– Szóval titokban akarod tartani a kilétedet, mint Superman – suttogta Bailey, mintha Fern ezzel a menőségnek egy új szintjére lépett volna.
– Igen. És soha, senki nem fogja tudni, hogy én vagyok az – mondta halkan Fern.

42-43. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bailey Sheen · Fern Taylor
>!
DoreenShitQ

– Ez egy olyan este volt, Fernie.
– Túl sok volt a valóságból?
– Abszolúte túl sok volt a valóságból
– Nekem is – mondta halkan a lány, és érezte, hogy elszorul a torka. Az élet néha különösen igazságtalannak, kíméletlennek és elviselhetetlennek tűnt.

83. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bailey Sheen · Fern Taylor