Asher személy

Laurell K. Hamilton: Sápadt Hold
Laurell K. Hamilton: Égő áldozatok
Laurell K. Hamilton: Égkék bűnök
Laurell K. Hamilton: Ezüstgolyó
!

Asher egy mestervámpír az Anita Blake történetekben.

Külső:
Jégkék husky szemek, (arany)szőke haj
Teste egyik fele tökéletes, míg a másik oldala „égési sérül” a szenteltvíz miatt.
„…a fél arca olvadt húscafat, a mellkasa és csípője nagy része se sokkal jobb. A maradék, már amennyit láttam belőle, ugyanolyan tökéletes volt”

„Szája dacosan csókolni való volt, az orra metszett, majdnem római. Isteni arc volt, és a seb, ami egészen a jobb arccsontja mentén ráncolta meg a bőrt, még az is mintha csak ezt a páratlan szépséget akarta volna hangsúlyozni.”


Idézetek

inka0507>!

– Ugyanaz a vámpír harapott meg mindkettőtöket, ugye? – kérdeztem végül.
Jean-Claude bólintott.
Asher csak nézett némán.
– Honnan a bús francból akasztott le benneteket? – néztem végig rajtuk. – A disneylandi mesebeli herceg kiárusításából, az akciós fehér lovak mellől?

Kapcsolódó szócikkek: Asher
Lappantyú>!

(…)ha még egy hetero pasit behozol a családba, Anita, hát nem állok jót magamért.

70. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Asher
bbabri>!

– Mindig lesz valami kifogásod, hogy egyszerre ne kelljen mind a kettőnkkel lenned. Még az egy szem vámpírszeretődet is ki akarod forgatni vámpír önmagából, az isten áldjon meg! Hogy is lennél képes kettőnket elfogadni olyannak, amilyenek vagyunk?
– Asher – nyögtem, de fingom nem volt, hogyan is folytassam. Mit mondhatnék erre? Csak azt tudtam, hogy a mellkasom mindjárt szétveti valami ismeretlen eredetű belső kín, amitől már levegőt is alig kapok.
– Nem – rázta meg újra a fejét, hajából csak úgy pattogtak széjjel a szikrák. – Mindig találnál bennünk valamit, ami nem elég jó neked. Soha nem is lesz olyan férfi, akiben ne találnál kifogásolnivalót. Soha senki nem lehet elég tiszta, elég tökéletes. Hozzánk hajt a szükség, jó, nevezzük szerelemnek akár, de neked még ez sem elég. És melletted mi sem lehetünk elég jók önmagunknak.
(…)
– Most a vámpírtrükkök a baj – tette súlyos kezeit a vállamra. – Holnap valami más. Valami mindig lesz. Figyeltelek Richarddal, Jean-Claude-dal és Micah-val is. Ő mindenre rábólint, amit csak kérsz tőle, ő így igazodik el érzelmeid útvesztőjében. Így maradhat melletted. Jean-Claude lemond a vágyairól és az élvezetről, amit pedig nap mint nap megkaphatna. Így maradhat melletted. Richard kipörgött az útvesztődből, mert az ő saját labirintusa épp elég volt neki. Egy kapcsolatban valakinek mindig kell engedményeket hozni, és se te, se ő nem volt erre kapható.

272-273. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Anita Blake · Asher · Jean-Claude · Micah Callahan · Richard Zeeman
Jean P>!

Nem a szerelem a legdrágább érzelem, Asher. A legdrágább érzelem a gyűlölet. Mert a gyűlölet élve emészt el, jóval azelőtt, hogy megölne.

83. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Asher
agi89>!

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– Hány óra van? – kérdezte Asher.
– Bő két, két és fél óránk van – néztem az órámra.
– Nem vagyunk valami vastagon eleresztve – jegyezte meg erre, és lehetett valami nagy disznóság abban, amit vagy ahogy mondta, mert Jean-Claude felnyerített, ahogy a macsók szoktak a szex és a nők témában. Szerintem még soha az életben nem hallottam Jean-Claude-tól ezt a hangot.

12. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Anita Blake · Asher · Jean-Claude
inka0507>!

Asher és ő évtizedeken át társak voltak jóban, rosszban és rettenetesben.

Kapcsolódó szócikkek: Asher