!

Ann Matthews személy

Kerstin Gier: Dream a Little Dream
Kerstin Gier: Az álmok első könyve
Kerstin Gier: Az álmok második könyve
Kerstin Gier: Az álmok harmadik könyve

Idézetek

>!
abstractelf

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Anyának azt mondtam, hogy Grayson és néhány barátja játékestet rendeznek, és meghívtak rá. Ez nem is állt olyan távol a valóságtól, és amíg anya nem kérdez rá, hogy milyen játékról is van szó ("Á, tudod olyan démonos, véres meg ilyesmi."), addig hazudnom sem kell.

226. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ann Matthews · Grayson Spencer · Olivia Silber (Liv)
>!
Arianrhod MP

And Mom was besotted with him—don’t ask me why. It couldn’t be his looks. Ernest had a large bald patch, enormous ears, and teeth that were far too white. It was all very well for Lottie to insist that Ernest was a handsome man; we just couldn’t go along with her opinion. Maybe he did have nice eyes, but with ears like that who was going to look into his eyes? Not to mention that he was ancient—over fifty.

1 hozzászólás
>!
Arianrhod MP

I glared at Mom’s slender back. It wasn’t surprising that Mr. Spencer had fallen for her. She looked pretty good for a professor of English literature. She’s a natural blonde, long legs, blue eyes, great teeth. She was forty-six, but you wouldn’t guess that except in bright daylight when she’d drunk too much red wine the evening before. On good days she looked like Gwyneth Paltrow. Although her new haircut was frightful. She must have been to the same hairdresser as Duchess Camilla.

Kapcsolódó szócikkek: Ann Matthews · Ernest Spencer · Olivia Silber (Liv)
>!
Arianrhod MP

Although Mom insisted that anyone who knew German and English could understand Dutch as well (yes, sure, and the Earth is flat, Mom!).

Kapcsolódó szócikkek: Ann Matthews
>!
Arianrhod MP

“I like your middle names.” Mia was looking at Florence, wide-eyed. “You’re really lucky, you know? Mom gave Liv and me the names of her favorite aunts as middle names. Well, she forced them on us. Gertrude and Virginia.”
For a split second Florence’s face cleared.
“My aunts are named after Gertrude Stein and Virginia Woolf,” said Mom. “Two great women writers.”
“With shitty names,” added Mia.

>!
Sheila_7

Az otthon ott van, ahol a könyveid vannak.

224. oldal, 22. (Könyvmolyképző, 2015)

Kapcsolódó szócikkek: Ann Matthews
5 hozzászólás
Hirdetés
>!
Hyacinth

– Ann és én úgy döntöttünk, hogy a villával kapcsolatos kudarcot Fortuna figyelmeztetésének tekintjük, miszerint konszolidálnunk kell a kapcsolatunkat, és a lakáshelyzet problémáját olyan módon kell diszpenzálnunk, hogy bizonyos értelemben fuzionálunk.
Bejelentését követően öt másodpercen keresztül mindannyian hallgattunk, majd rettenetes köhögőroham tört rám, mert ahogy levegő után kapkodtam, egy mazsola került a légcsövembe. Eltartott egy darabig, amíg sikerült megold… bocsánat, diszpenzálnom a problémát. Könnyezett a szemem, de ennek ellenére észrevettem, hogy a velem szemben ülő Florence már nem mosolyog. Már a nap sem sütött be az ablakon, lebukott a szomszéd ház teteje mögé. Grayson viszont még mindig a mobiljával volt elfoglalva az asztal alatt. Valószínűleg épp a „konszolidálni” szót guglizta. Pedig kézenfekvő volt, mit jelent.

Kapcsolódó szócikkek: Ann Matthews · Ernest Spencer
>!
Nanaki

– Legyetek kedvesek! És próbáljatok meg viselkedni!
– Ez azt jelenti, hogy az asztalnál nem dobálózhatunk az étellel, nem böföghetünk hangosan, és nem mesélhetünk disznó vicceket, ahogy máskor szoktunk? (…) Anya, most komolyan, ha itt valakit figyelmeztetni kellene, hogy viselkedjen, az te vagy!
– Pontosan! Nekünk ugyanis tökéletes a modorunk. Jó estét uram! – Mia kacéran pukedlizett az ajtó mellett álló hatalmas kőfigura előtt (…) – Ha megengedi, a nevem Mia Silber, ez itt a nővérem Olivia Silber, és az aki a homlokát ráncolja, a mi szívtelen anyukánk, Professzor Dr. Dr. Ann Matthews. Megkérdezhetem, kihez van szerencsém?

42-43. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ann Matthews · Mia Silber
>!
Hyacinth

– Az is lehet, hogy kicsit túl fontosnak gondoljátok magatokat – mondta anya. – Esetleg mérlegelhetnétek azt az eshetőséget is, hogy valaki nélkületek is képes élvezni az életet.
– Igen, lefogadom, hogy te erről álmodsz, mióta megismerted Mr. Spencert – mondta Mia.

Kapcsolódó szócikkek: Ann Matthews · Mia Silber
>!
Beatrix_Farkas 

Ha jó napja volt, úgy nézett ki, mint Gwyneth Paltrow. Az új frizurája viszont borzalmas volt, azt hihette az ember, hogy egy és ugyanazon fodrászhoz járnak Camilla hercegnővel.

21. oldal 2.fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Ann Matthews · Gwyneth Paltrow