!

Anja személy

Gena Showalter: Éjsötét csók
Gena Showalter: Éjsötét bosszú
Gena Showalter: Éjsötét hangok

Idézetek

>!
Sunshine

– Sírba visznek a nőitek – morogta Sabin.
(…)
Ha ilyen állapotban térnének haza Lucienék, Danika csak csalódottan megcsóválná a fejét, majd azonnal Reyes ápolására sietne, Anja viszont annyiszor és ott lőné meg, ahányszor és ahol Lucien megsebesült.

Kapcsolódó szócikkek: Anja
>!
Shanara

– Anja, muszáj mindenkinek elmondanod a titkaimat? – csattant fel ingerülten, és tenyerével a szék karfájára csapott. – Rendben van! Ha te árulkodsz, én is! Anja süllyesztette el a Titanicot, csak mert jéghegyekkel támadt kedve játszadozni.
Anja összeráncolta a homlokát és csípőre tette a kezét. – William kandallóját a saját péniszéről mintázott bronzszobor díszíti.
A férfi egyáltalán nem szégyellte el magát. sőt inkább újabb ihletett kapott: – Anja pár éve ellátogatott a Szűz- szigetekre, melyet ezután a helyiek simán Szigeteknek kezdtek hívni.
– William a saját arcképét tetováltatta a hátára. Azt mondja ezért, mert a háta mögött állókat sem akarja megfosztani a saját szépségének látványától.

168. oldal (Ulpius-ház Könyvkiadó, 2011.)

Kapcsolódó szócikkek: A Titanic elsüllyedése · Anja
>!
Sunshine

– Felelj a kérdésére, vagy lelöklek – mondta Anja. – És esküszöm az istenekre – hogy rohadnának meg ott, ahol vannak hogy amíg magatehetetlenül próbálod összekaparni magad, megkeresem a kis barátnődet, és elküldöm neked az egyik ujját.
Danika megcsonkításának már a puszta gondolatától vérvörös függöny ereszkedett Reyes elméjére. Danika… bántódása esik… Ne válaszolj. Ne hagyd, hogy hatalmába kerítsen a düh.
– Ha hozzá mersz érni…
– Vigyázz, mit beszélsz! – fortyant föl Lucien, és még szorosabban ölelte magához a nőjét.

Kapcsolódó szócikkek: Anja · Lucien (Halál) · Reyes (Fájdalom)
>!
Sunshine

– Figyeljetek, fiúk! – mondta Anja, miközben kezét lecsúsztatta tökéletes csípőjén, és hüvelykujját beleakasztotta gyémántokkal díszített övébe. – Jobban teszitek, ha kellőképpen elájultok a hatalmamtól, és hajlongva köszönitek meg a segítségemet, ha végeztem.
„Igen, Anja", „persze, Anja", futott végig a morajlás a harcosok között. A gyönyörű istennőtől még az Alvilág Urai is tartottak.

Kapcsolódó szócikkek: Anja
>!
Sli SP

– Ez illik a szemed színéhez. Legalábbis az egyikhez.

224. oldal, Nyolcadik fejezet (Ulpius-ház, 2010)

Kapcsolódó szócikkek: Anja · Lucien (Halál)
>!
Sunshine

– Valaki gyorsan kösse le a figyelmemet – kérte Anja. – Unatkozom!
A harcosok kórusban mordultak fel. Az unatkozó Anja rendszerint bajt csinált.

Kapcsolódó szócikkek: Anja
>!
Quiconque

– Nem találsz vonzónak, virágszálam?
Lucien szeme sarkában megrándult egy izom.
– Nem ez a nevem.
– Jól van. Akkor nem találsz vonzónak, cukorfalat?

27. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Anja · Lucien (Halál)
>!
Quiconque

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– Édesanyám és Themisz férje, Tartarosz összejöttek, majd kilenc hónap múlva megszületett a kis Anja. Themisz csak akkor jött rá a dologra, amikor meglátott engem. Tisztára úgy nézek ki, mint az apám.
– Hát, nem tudom – mondta Lucien. – Emlékszem rá, régen sok foglyot vittem hozzá. Tisztességes, jóképű férfi volt, de mégsem kívántam volna levetkőztetni.
– Figyelem, emberek, Lucien viccelt – mosolyodott el Anja.

270-271. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Anja · Lucien (Halál)
>!
Quiconque

Anja nekibátorodott, és gyorsan folytatta:
– Egyszer jelmezbálba mentem, és ördögnek öltöztem. Nem hangzik valami őrültségnek, de ez 1819-ben történt, úgyhogy elég nagy felbolydulás volt, képzelheted. Amikor megkértem a Hogyishívják bárót, hogy adja el nekem a lelkét, megpróbált leszúrni egy kenőkéssel.

415. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Anja
2 hozzászólás
>!
Maria_pillowbook P

– Hol a könyvem, asszony?
– Hol az ölelésem, papamaci?
– Ez az a William, aki őrületbe kergette Lucient, amíg Anja a kulcs elvesztését próbálta kiheverni? – kérdezte Ashyln, miközben Maddox mögé lépett, és átkarolta. – És miféle könyvről van szó?
– Az a William-mondta Maddox, és orrával megcirógatta Ashyln arcát. – A könyvet viszont én sem értem. Ránézésre nem tűnik valami nagy könyvmolynak a fickó. És mi az az LLB?
– Legeslegjobb barátok.

Kapcsolódó szócikkek: Anja · Lucien (Halál) · Maddox (Erőszak)