!

Anastasia Steele személy

E. L. James: A szürke ötven árnyalata
E. L. James: A sötét ötven árnyalata
E. L. James: A szabadság ötven árnyalata
E. L. James: Grey (angol)
E. L. James: Grey
E. L. James: Sötét
!

Anastasia Steele (film)

!

Együtt a forgatáson :)


Idézetek

>!
JKrisz

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– Ó, le van szarva a papírmunka – mordul fel, rám veti magát, és a lift falához szorít. Mire észbe kapok, mindkét kezemet satuként szorítja a fejem fölé, és a csípőjével a falhoz nyom. Szent szar. A másik keze a hajamnál fogva hátrarántja a fejemet, felfelé fordítja az arcomat, és az ajka máris az ajkamon. Épphogy nem fájdalmas. A szájába nyögök, és kitárom magam a nyelve előtt. Kihasználja a helyzetet, a nyelve gyakorlottan deríti föl a számat. Soha még nem csókoltak így. A nyelvem bizonytalanul simítja végig az övét, és lassú, erotikus táncban csatlakozik hozzá. Minden csupa érintés és érzés, csupa ütközés és súrlódás. Megmarkolja az államat, és lefogja a fejem. Tehetetlen vagyok. A karom satuban, az arcom satuban, és a csípője a testemet szorítja. Erekciója a hasamat nyomja. Uramisten… Tényleg kíván. Christian Grey, a görög isten kíván, és én is kívánom őt, itt, most, a liftben.

Kapcsolódó szócikkek: Anastasia Steele · Christian Grey
>!
JKrisz

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– Ünnepélyesen megfogadtam, hogy hű partnered leszek, betegségben és egészségben, melletted állok jó időkben és rossz időkben egyaránt, megosztok veled örömöt és bánatot – mormogom.
Christian megmerevedik, nem mozdul, csak tágra nyitja feneketlenül mély szemét, és rám néz. Én pedig folytatom tovább az esküvői fogadalmamat:
– Megígérem, hogy feltétel nélkül szeretlek, támogatlak céljaidban és álmaidban, tisztellek és becsüllek, együtt sírok és együtt nevetek veled, megosztom veled reményeimet és álmaimat, és vigaszt hozok, ha a szükség úgy hozza. – Elhallgatok, várom, hogy beszéljen hozzám. Christian ajka kinyílik, úgy néz rám, de egy szót sem szól. – És gondodat viselem, amíg csak élünk. – Felsóhajtok.
– Ó, Ana – suttogja, és ismét megmozdul, megtörve ezt a drága összefonódást. Most egymás mellett fekszünk. Ujjperceivel végigsimít az arcomon.
– Ünnepélyesen fogadom, hogy vigyázok rád, és tiszta szívemből megbecsüllek téged és frigyünket – suttogja rekedten. – Megígérem, hogy hűségesen szeretlek, mindenki másról lemondok, jó időkben és rossz időkben, betegségben és egészségben, bárhová vigyen is az élet. Védelmezlek, bízom benned és tisztellek. Megosztok veled örömöt és bánatot, szükség idején vigaszt nyújtok neked. Megígérem, hogy gyöngéden szeretlek, táplálom reményeidet és álmaidat, és biztonságban tartalak magam mellett. Minden, ami az enyém, mostantól a tiéd is. Neked adom a kezem, a szívem és a szerelmem e perctől, amíg csak élünk.
Könnyek szöknek a szemembe. Christian arca ellágyul.

Kapcsolódó szócikkek: Anastasia Steele · Christian Grey
>!
agivagyok

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– Anastasia Steele, szeretlek. Egész hátralévő életemben szeretni, dédelgetni és védelmezni akarlak. Légy az enyém. Mindig. Oszd meg velem az életem. Légy a feleségem.
Pislogva nézek rá, és potyognak a könnyeim. Az én Ötvenem, az én emberem. Annyira szeretem, de ahogy az érzelem dagálya elönt, csak annyit tudok kinyögni:
– Igen.
Christian megkönnyebbülten vigyorog, és lassan felhúzza az ujjamra a gyűrűt. Gyönyörű, ovális gyémánt platina foglalatban. Jesszusom, nagyon nagy… nagy, de annyira egyszerű, és egyszerűségében lenyűgöző.
– Ó, Christian! – zokogom. Hirtelen elönt az öröm, és már én is térdelek, az ujjaim a hajába túrnak, és csókolom. Csókolom tiszta szívemből, lelkemből. Csókolom ezt a szépséges férfit, aki úgy szeret, ahogyan én őt; átölelem a keze a hajamban mozog, a szája az enyémre tapad. A szívem mélyén tudom, hogy mindig az övé leszek, és ő mindig az enyém. Nagy utat tettünk meg együtt, és még nagy út vár ránk, de egymásnak vagyunk teremtve. Ez a sorsunk.

Kapcsolódó szócikkek: Anastasia Steele · Christian Grey
>!
Treszka

– Mit kívánsz, Anastasia? – kérdezi gyengéden.
– Téged – zihálom.
Elégedetten mosolyog.
– Megkaptál. Attól a pillanattól a tiéd vagyok, amikor beestél az irodámba.

Kapcsolódó szócikkek: Anastasia Steele · Christian Grey
>!
Treszka

Megérzem, mielőtt látnám. Mintha az egész testem rá lenne hangolva a jelenlétére. Ellazul és lángra lobban egyszerre – furcsa belső kettősség. Érzem azt a különös, lüktető elektromosságot.

Kapcsolódó szócikkek: Anastasia Steele
>!
AniTiger MP

Kate már a konyhában van, és hihetetlen megdöbbenéssel mered rám.
– Anastasia Rose Steele, neked ez a pasi tetszik! Soha nem láttalak vagy hallottalak ilyennek… hogy bárki is így hatott volna rád. Vérvörös voltál.

39. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Anastasia Steele
Hirdetés
>!
AniTiger MP

Nem érzem jól magam a saját társaságomban.

287. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Anastasia Steele
>!
DarknessAngel P

– Az ajkadat harapdálod. – Rekedtes a hangja, elgondolkodva néz rám.
– Bocsánat
– Ne mentegetőzz. Csak éppen én is szeretném harapdálni. Nagyon.

Kapcsolódó szócikkek: Anastasia Steele · Christian Grey
1 hozzászólás
>!
AniTiger MP

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

– Mit tettem veled? – Kötekedik.
Bosszúsan nézek rá. Azt akarja, hogy kimondjam…
– Teljesen bepörgettél. Most pedig vigyél haza, és dugjál meg.
Tátva marad a szája, aztán meglepetten fölnevet. Fiatalnak, gondtalannak látom. Ó, de szeretem hallani a nevetését. És milyen ritkán hallom!
– Ön született romantikus, Miss Steele.

18. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Anastasia Steele · Christian Grey
>!
BakosJuci P

– Helyes. Hol az a fagylalt?
– A sütőben. – Édesen mosolygok rá.
Félrebillenti a fejét, felsóhajt, és a fejét csóválja.
– A gúny a szellemesség legsilányabb megnyilvánulása, Miss Steel.

84. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Anastasia Steele · Christian Grey