Allison Sekemoto személy

Julie Kagawa: The Eternity Cure
Julie Kagawa: The Forever Song
Julie Kagawa: A halhatatlanság szabályai
Julie Kagawa: A halhatatlanság ellenszere

Idézetek

Szücsi>!

– Ha nem vetted volna észre, az alacsony embereknek rövidebb a lábuk, tehát én hármat lépek, míg te egyet, úgyhogy ne szekálj!

Kapcsolódó szócikkek: Allison Sekemoto · Kanin
2 hozzászólás
Szelén>!

Harcos vagy és mindent megkérdőjelezel, amivel nem értesz egyet.

Kapcsolódó szócikkek: Allison Sekemoto
Nikii9125>!

Egy kart pillantottam meg a padlón, mire eszembe jutott, hogy talán elkelene most nekünk egy segítő kéz, de éreztem, hogy nem ez a megfelelő pillanat a viccelődésre.

384. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Allison Sekemoto
Nikii9125>!

Egy hosszú, kétélű kard volt, fekete fém nyéllel, úgy nézett ki, mint egy kereszt. Kanin egy kézzel tartotta a majdnem másfél méter hosszú kardot. A fegyver a nyelével együtt pár centiméterrel volt nagyobb, mint én.
– Kétkezes germán hosszúkard – mondta, majd átnyújtotta nekem. Elvettem tőle. – Talán kissé nagy neked.
– Úgy véled?

119. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Allison Sekemoto · Kanin
Nikii9125>!

– Hol… hol vannak a ruháim? – kérdeztem. Megérintettem a kabát ujját, és meglepődtem, hogy mennyire vastag. Összevontam a szemöldököm, és felnéztem a vámpírra. – Te öltöztettél át?
– A ruháidat cafatokra tépték a veszettek, amikor megtámadtak – közölte a vámpír. Nem mozdult a helyéről. – Ezért kerestem neked új ruhát. A fekete szín a leghasznosabb számunkra, mert elrejti a vérfoltokat. Ne aggódj! – Mély hangja megnyugtató volt. – Nem láttam semmit.

81. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Allison Sekemoto · Kanin
Mhysa>!

(…) A borítója majdnem leesett, a lapjai megsárgultak, kijártak belőle. Azonnal felismertem. Kitalált történet volt négy kölyökről, akik egy varázslatos ruhásszekrénybe belépve egy másik, különös világban találták magukat. Számtalan alkalommal újraolvastam. Ugyan az elején még jót nevettem azon, hogy milyen lehet egy barátságos, beszélő állatokkal teli varázslatos hely, de később bizony azt kívántam, bár találhatnék egy rejtekajtót, amelyen keresztül eltűnhetnék innen.

17. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Allison Sekemoto
Nikii9125>!

Logikai feladványokon és hosszú, bonyolult szöveges feladatokon küzdöttem át magam, majd Kanin megkérdezte, mit szűrtem le belőlük. Bár utáltam az egészet, rákényszerítettem magam, hogy összpontosítsak. Ez mind olyan tudás, amit egyszer talán felhasználhatok a vámpírok ellen. Ráadásul anya is azt akarná, hogy képezzem magam, gondoltam, bár fogalmam sem volt, hogy a maradékos osztás hogyan segít a túlélésben.

128. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Allison Sekemoto
Nikii9125>!

– Ne irigyeld őket! – figyelmeztetett Kanin, mintha a gondolataimbam olvasna. – A belső városban élő emberek talán jobban öltözöttek és tápláltabbak, mint te voltál, de csak azért, mert hasznosak. Mit gondolsz, milyen sors vár rájuk, amikor a vámpírúr megunja őket vagy csalódik bennük?
– Gondolom, nem küldi őket nyugdíjba.

115. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Allison Sekemoto · Kanin
Nikii9125>!

Mégis milyen vámpír az, aki végez négy emberrel, majd érdekfeszítő beszélgetést folytat egy utcagyerekkel, megköszöni a beszélgetést, és aztán elsétál?

46. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Allison Sekemoto
Nikii9125>!

– (…) Miért lettél vámpír? Mi késztetett arra, hogy… – Elhallgatott.
– Hogy élőhalott legyek? Az élők vérét igyam? – Elővettem a peroxidot, a kötszereket és a gézt, és letettem őket a kanapé mellé, a földre. – Hogy soha többé ne kelljen aggódnom a leégés miatt? Na, jó, ez így nem egészen igaz.

361. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Allison Sekemoto · vámpír