Alicia Donadio személy

Justin Cronin: A szabadulás
Justin Cronin: A tizenkettek
Justin Cronin: A tükrök városa

Idézetek

Lanore P>!

A világ ugyanolyan maradt, ő változott meg. Úgy érezte, mindentől távol került, és testetlen lett, mint egy jelenés. A téli csillagok erősen és tisztán ragyogtak az égen, mint a jégszilánkok. Menedékre volt szüksége. Alvásra volt szüksége. Felejtésre volt szüksége.

529. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Alicia Donadio
Lanore P>!

Egyszerre ráeszmélt, hogy az élet a születés pillanatától kezdve egyetlen óra felé tart. Ami látszólag a döntések labirintusa, választások sora a jövő számtalan útja közt, valójában egyetlen útvonal bejárása csak, és a célhoz érve és visszatekintve ez az egy ösvény látszik: a számodra kiválasztott pálya.

105. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Alicia Donadio
mandarina>!

Egy meleg szeptemberi estén, sok kilométerre és sok hétnyire az otthonától, Alicia Donadio hadnagy – a „tőrös” Alicia, az Újdonság, a nagy Niles Coffee fogadott lánya és felderítő lövész a Texasi Köztársaság Hadseregének Második Expedíciós Egységében, amelynek a hűségére felesküdött – arra eszmélt, hogy vér szagát hozza a szél.

20. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Alicia Donadio
2 hozzászólás
Chöpp P>!

Mondhatni az egyetlen dolog, ami Aliciát életben tartotta, a megszokás volt – az a konokság, amely sosem engedte, hogy félbehagyjon valamit. De már semmi kedve nem volt az egészhez.

536. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Alicia Donadio
Anikó_Kádár P>!

Ó, Aliciám! Drága Lish! Tudod, hol vagy? Ott, ahol véget ér az út. Mi más az otthon, mint az a hely, ahol igazán ismernek?

108. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Alicia Donadio · otthon · Tim Fanning (Nulladik)
mrsp>!

Csak el akarom mondani, mielőtt megyünk: örülök, hogy te vagy velem.

596. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Alicia Donadio
Lex>!

-… Nem tudom, mi van azon a hegyen, de azt tudom, hogy élünk, aztán meghalunk. Valahol közben, ha szerencsénk van, találkozunk valakivel, aki segít cipelni a ránk rótt terhet.

694. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Alicia Donadio
BakosJuci>!

Alicia a hosszú asztalnál ült, és a vezérlőpult fényeinél egy könyvet lapozgatott. Az órán három perccel múlt fél három.
– Nem tudom, te hogy bírtál aludni a horkolástól – nézett föl Alicia.
Peter leült vele szemben egy székre.
– Nem is aludtam sokat. Mit olvasol?
– Ha agyonütsz se tudom – csukta be a könyvet Alicia, és megdörzsölte a szemét
ujjbegyével. – A tárolóhelyiségben találtam. Még egy csomó doboz van ilyesmiből – csúsztatta oda neki az asztalon. – Tessék, nézd meg nyugodtan, ha akarod.
Ahol a vadak várnak, szólt a cím. Vékony kötet volt, benne főként képekkel. Peter egyesével lapozott a morzsolódó, poros szagú könyvben. Egy kisfiú valami füles-farkas állatjelmezben egy kis fehér kutyát kerget egy villával. A fiút a szobájába küldik, de szobáját csodával határos módon erdő borítja, melyben fák növekednek. Aztán egy holdvilágos éjszaka következik, majd egy tengeri utazás egy szigetre, ahol kieresztett karmú, fogcsikorgató szörnyek élnek, szemük sárgán villog. A Vadak.

337-338. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Alicia Donadio · Peter Jaxon
tmezo P>!

Peter némán ült, nem tudta, mit mondjon. Aliciának egyvalamiben igaza volt: egész életében, amióta kikerült a Szentélyből, azon töprengett, miért olyan a világ, amilyen. De az igazság megismerése nem oldott meg semmit

775. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Alicia Donadio · Peter Jaxon
Molnár_Nikolett>!

Azt tudom, hogy élünk, aztán meghalunk. Valahol közben, ha szerencsénk van, találkozunk valakivel, aki segít cipelni a ránk rótt terhet.

694. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Alicia Donadio