!

A Szépség és a Szörnyeteg film

Meg Cabot: A neveletlen hercegnő naplója 1. – Hercegnő születik
Karen Marie Moning: Keserű ébredés
J. L. Armentrout: Ónix
Meg Cabot: Notebooks of a Middle-School Princess
Ali Benjamin: Suzy és a medúzák
Ayu Utami: Saman

Idézetek

>!
Jean P

Barrons Könyvek és Apróságok

Beléptem, megálltam, és döbbenten pislogtam. A külseje alapján elbűvölő kis könyvesboltot és ritkaságokat áruló üzletet vártam, amely körülbelül akkora, mint egy egyetemi Starbucks kávézó. Ehelyett hatalmas, barlangszerű belső tér fogadott, annyi könyvvel, amennyi mellett elbújhat az a könyvtár, amelyet a Szörnyeteg adott a Szépségnek (…) a Disney-mesefilmben.

44. oldal

>!
Lili98

Mindig elmegyünk megnézni a Szépség és a szörnyeteget, az én legeslegkedvencebb Broadway musicalemet, bármit mondjon is Lilly Walt Disney és a nőgyűlölő felhangokról. Már hétszer láttam.
A papám is. Az ő kedvence az, amikor táncoló villák előjönnek.

36. oldal

>!
Vivi_

Nyíltak a fiókok, evőeszközök jelentek meg, poharak koccantak az asztalra. Anyu bora röppent elő a hűtőből, és két borospohárba csordult. Daemon állt a kavargás közepén – olyan volt az egész, mint A szépség és a szörnyeteg egyik jelenete. Már csak arra vártam, hogy a teáskanna dalra fakadjon.

185. oldal

>!
nettikeee P

I knew Genovia was going to be different than Cranbrook, of course, but I didn't know how different. I already texted Nishi that she is going to freak out when she gets here because this place makes the Beauty and the Beast castle at Disney World look like the dump.

179. oldal

Kapcsolódó szócikkek: A Szépség és a Szörnyeteg · Disneyland · palota
Hirdetés
>!
Bogas P

– Ha már a neveknél tartunk, a Belle igazából nem Hófehérke eredeti neve?
– A Szépségé – válaszoltam.

Viszlát, Thor!

Kapcsolódó szócikkek: A Szépség és a Szörnyeteg
>!
Belle_Maundrell 

Egy családi nyaralás során az emberek a csillogó Broadwayn sétálgatva betérhetnek a helyi vagy importált sablon-musicalekre, mint Az operaház fantomja, A nyomorultak (ha nem bánod, hogy elmarad a happy end) vagy A szépség és a szörnyeteg (ha mégiscsak bánod). Bár az én véleményem szerint A szépség és a szörnyetegnek igenis szomorú a vége: miután a szépség végre beleszeret a szörnyetegbe, az hirtelen átváltozik egy teljesen átlagos fickóvá.

179-180. oldal

Kapcsolódó szócikkek: A Szépség és a Szörnyeteg