Újévi fejlesztések

>!
  • A könyvadatlapokon mostantól a várólistára tette, kívánságlistára tette, kölcsönkérné, kedvencelte és most olvassa listákon a felhasználók nem regisztráció szerint, hanem az adott aktivitás szerinti időrendben jelennek meg, tehát az lesz az első, aki legutóbb várólistázta stb. A pontos dátum a teljes listát megnyitva látható. (Eltart egy ideig, amíg a beállítás minden könyvadatlapon érvényesül, de ami késik, nem múlik.)

  • A listáknál beállítható lett, hogy más is rakhasson rá könyvet (az egyes listák szerkesztési nézetében bepipálható ez az opció).

  • Listákra akkor is fel lehet jelentkezni, ha még nem olvastunk onnan egy könyvet sem. Így ha később olvasunk róla, akkor az automatikusan bejelölődik rajta (ha ez a funkció nincs kikapcsolva a profilbeállításoknál), és a lista megjelenik az „Összes jelentkezés” oldalon.
  • A listáknál az „Összes olvasott jelölése” gombra kattintva automatikusan bejelölődik az adott listán az összes olvasottnak jelölt könyv (ha még nem jelentkeztél a listára, az is automatikusan megtörténik így). A gomb csak akkor jelenik meg, ha található olvasott könyv a listán.

  • Mindenhol igyekszünk az aktualitásokat előresorolni, így az olvasmánylistában mostantól a legfrissebb olvasás kerül sorban az első helyre, és az „Olvasmánylista” linkek is az éves bontáshoz vezetnek (az „Éves bontás” és a „Teljes lista” külön füleken található).
  • A profiloldal jobb oldali menüjében a „Könyvek” helyett ezentúl „Magánkönyvtár” szerepel (a legtöbb helyen eddig is így hivatkoztunk erre a funkcióra).