Testreszabható profiloldalak

>!

A címlap mellett most már a profiloldalak is a Moly személyre szabható területei közé tartoznak.

A saját profiloldal tetején a már ott lévő fogaskerék mellé került egy testreszabás ikon, amely az alábbi ablakot nyitja meg.

Tudnivalók:

  • Alapértelmezetten a profiloldalak ugyanúgy jelennek meg, mint eddig. Az egyes elemek ki-bekapcsolásával, illetve áthelyezésével lehet változtatni a megjelenésen.
  • Két új opció került be: a kiemelt karc és a kiemelt idézet. Minden karc és idézet saját oldalán (a kis kék nyíllal lehet odajutni), a Szűröm gomb mellé került egy „Kiemelem” gomb. Erre kattintva mindig az adott elem látható ezeken a helyeken. Így lehet korábbi karcot vagy nagyon személyes idézetet a profiloldalra rakni (az Utolsó karc és a Kiemelt karc egymástól függetlenül megjelenhet). Az idézetek a szerencsesütikkel megegyező formában jelennek meg.
  • A kikapcsolható elemek közül azok, amelyek eddig nem rendelkeztek saját menüponttal (pl. Kitüntetések, Kedvenc könyvek), most bekerültek a jobb oldali menübe.
  • A beállítóablak Alapértelmezett gombjára kattintva bármikor törölni lehet az egyéni beállításokat (ha az ablakban nem jelenik meg ez a gomb, akkor nincs egyéni beállítás).