Mit molyolsz már megint?

>!

Képzelj el egy olyan weboldalt, ahol a könyvek a barátaid… Ja, hogy éppen azon lennél? Akkor hát Isten hozott! Remélem, sikerül valami olyat létrehoznunk, amelyet szívesen használnak az emberek, hogy könyvekről beszélgessenek.

Mi szeretünk olvasni. A barátaink is. És ahogyan lassanként kialakult az egymásnál reggelizés/vacsorázás hagyománya, úgy jöttünk rá, hogy nem is tudjuk, hogy a többiek miket olvasnak. A Moly alapötlete nem is volt más, mint hogy nyomon lehessen követni, hogy az ismerősök (akikre figyelsz) melyik könyvet forgatják manapság. Aztán menet közben persze alakult az első kép, és mostanra érte el a fejlesztés azt a stádiumot, amelyre már azt lehet mondani, hogy megérett az indulásra.

Még pár dolgot nem tud. Még a legelső dizájnterv apró hibáit hordozza. Még néhol kicsit kócos a kód. Még néhol következetlen a felhasználói felület. Viszont a fejlesztés sem állt meg. Veszünk egy nagy levegőt, azt mondjuk, hogy elindult, és ezután folytatjuk a munkát. Úgyhogy ötletekkel és véleményekkel nyugodtan el lehet halmozni minket.

Neked pedig köszönjük, hogy benéztél. És mondd, mit olvasol éppen?