Merítés 2019 augusztusából

>!

Megjelent 2019 nyolcadik Merítése.

Az idei nyár utolsó, ugyanakkor az idei év nyolcadik Merítését nyújtjuk át nektek. A címlapképet e havi különrovatunk ihlette, amit @Ibanez állított össze nektek. A Zöld-ség – Környezetvédelem moly módra című rovat témája a környezetvédelem.

@akire Fényőrsége ezúttal Békéscsabára kalauzolja a művészetek iránt érdeklődő molyokat. Képzőművészet és hangulatok elegye a rovat.
A Film, színház, muzsika hasábjain @Ibanez sok-sok érdekesség mellett két legendás ikonra is emlékezik. Nemrég hunyt el Peter Fonda és Rutger Hauer.
Utak a Hegyre ismét! És hogy miről is írt most @Sytka? Olvassátok el szerkesztőtársam szavait, melyeket rovata bevezetőjéből ragadtam ki: „Ebben a hónapban – a ti segítségetekkel – olyan könyveket válogattam, melyek valahogyan az egyház és a társadalom, az egyház és a kultúra, az egyház és a politika kapcsolatáról szólnak."
@meseanyu MolyMazsolázója pedig Spuri Gyurival indít, majd olvashatunk a kislányról, aki meg akarta menteni a könyveket, hogy a rovat végén Az emberek országa legyen a végállomásunk.