Merítés 2018 januárjából

>!

Megjelent 2018 első Merítése.

Végre elérkezett a pillanat, Kedves Molyok, amikor 2018 első Merítését olvashatjátok! Remélem, már mindannyian nagyon vártátok. Elsőként a közvélemény-kutatásra hívom fel figyelmeteket: kitöltésével nagyban segíthetitek munkánkat. A megválaszolandó kérdések az alábbi linken és a Kérdőív a Merítésről rovatban találhatóak:

https://goo.gl/forms/O53aqm6Qk9Wnsit63

Ebben a hónapban folytatjuk a Bemutatkoznak a Merítés szerkesztői „sorozatunkat”, hiszen csapatunknak vannak olyan új tagjai, akiknek rövid bemutatkozásával még adósak voltunk.

A címlapszövegben eszközöltünk egy apró változást: a rovatok témájának könnyebb beazonosíthatósága érdekében mindegyikhez odaírtunk egy-egy rövid, tömör összefoglalót, így talán könnyebben eligazodhattok közöttük és egyszerűbben tudjátok kiválasztani, mi az, ami számotokra érdekes lehet.

Ahogyan azt már megszokhattuk, @Lunemorte Bulvár – a Molyok szerint a Világ című rovatában azok közül a tartalmak közül válogatott, melyeket a legutóbbi hónapban megosztottatok velünk: eszünk, iszunk, kutyusokat, macsekokat és törpenyuszit simogatunk, együtt túrázunk veletek és egyéb érdekes moly-tevékenységeket végzünk. @makitra a Film, színház, muzsika rovatban megmutatja nekünk, mi érdekelte a molyokat az utóbbi hónapokban. A mesék szerelmesei most sem maradnak olvasmány nélkül, hiszen @meseanyu a MolyMazsolázóban gondoskodik róluk – korhatár nélkül. Az év első Sci-fi merítése @csartak számára nagyon örömteli feladat lehetett, hiszen rengeteg tartalomból válogathatott, a műfaj rajongói nagyon termékenynek bizonyultak az utóbbi két hónapban. Ha @Földi_Olinda rovatába, a VilágKlasszikba bekukkantotok, a világért se higgyétek, hogy rossz helyen jártok. Nem, ez nem a töri rovat, bár tény, hogy a szokásosnál korábbi időszakba, egészen az ókorig röpít el bennünket.