Damage Report játék – eredményhirdetés

>!

Nem bizonyult könnyűnek a Damage Report kapcsán meghirdetett lukas szöveg játék, azért így is jött megfejtés szép számmal, szellemesek, jók, és majdnem jók. Köszönjük minden játékosnak, hogy agyalt a feladaton.

Íme az idézetek:
„Szüleink pontosan tudják a kávézós-fánkozós-nagyirodás amerikai krimikből, hogy ha betörünk, lopunk vagy lőfegyver, akkor illik kesztyűt húzni, hogy ne maradjon ujjlenyomat, a CSI-ismétléseken nyolcórázó tinédzserek pedig már azt is, hogy DNS-mintákat csak akkor nem hagyunk, ha előtte reaktorbiztos, belülről megvilágított nagy szkafanderekben megyünk széfet törni. Abban szaladni ugyan nem fogunk, de legalább Darwindíj-biztos, ahogy lassított felvételben csinál belőlünk egy balról-be kamion élő emberi tekegolyó cosplayt. Lényeg a lényeg, DNS-t nem hagyunk magunk után. Csak szájban.”

„1976. Felszáll az első Concorde (történelmileg mindmáig érthetetlen angol-francia koprodukció eredménye, a briteknek brit büszkeség, a franciáknak francia szemünkfénye, a 2000. július 25-én 113 ember életét kioltó 4590-es járat katasztrófája – az egyetlen Concorde-baleset – mégis a britek nyakába van varrva, nem kicsit olyan, mint amikor Karinthynak azt mondja Böhm Aranka, hogy az én gyerekem meg az ön gyermeke veri a mi gyerekünket), a Viking 1 leszáll a Marson (és landolás közben sikerül lőnie egy olyan képet, amit azóta Daniken és tucatnyi ezokollégája tart a szíve felett bizonyítékként, hogy egy másik bolygón egy homokbucka úgy néz ki felülnézetből, mint egy egyiptomi rabszolgakufár arca korhű hajjal együtt, na most ezzel is sokra mentünk, ez amúgy Face on Marsként híresedett el).”

A nyertesek, akik hamarosan olvashatják, és kommentálhatják a könyvet: Sinka Vivien és Szöllősi Bernadett.
Gratulálunk! (Hamarosan küldünk levelet.)