A Moly hete

>!

Kedves Barátunk,

van egy jó és egy rossz hírünk. Ugye te is a cukormázzal leöntött verziót szereted? Szóval akkor röviden és ütősen, hogy mielőbb túl legyünk rajta: a december 15. és 21. közötti időszakot ezennel a Moly hetének nyilvánítjuk. A rossz hír, hogy ez a hét attól lesz a Moly hete, hogy azzá teszed. Vagyis dolgoznod kell. Ne aggódj, nem sokkal bonyolultabb, mint az angyalos játék az iskolában.

Szóval arra gondoltunk, hogy ezen a héten kiválasztasz egy könyvet, és elkezded olvasni. Amikor végeztél, akkor írsz róla egy értékelést, és legalább egyvalakinek ajánlod is (egy külön fül szolgál erre a könyv menüjében). Mindeközben felidézed, hogy hány olyan ismerősöd van, aki szeret olvasni, és közülük a szimpatikusoknak küldesz meghívót. Ha sok barátod regisztrál, akkor elkezded törni azon a fejed, hogy mi zavar a legjobban az oldalon, és ezt meg is írod nekünk, mondjuk az ehhez a bejegyzéshez fűzött hozzászólásban. Ha különösen jó napod van, akkor még a fejedből a héten kipattant ötletekkel is meglepsz minket. És persze ha bármi eszedbe jut, amivel jobbá lehet tenni a Molyt, akkor nem kell visszafognod magad sem most, sem később.

Igen, ez volt a cukormázas verzió. De szerencsére a natúr változat sem rosszabb. Olvass, oszd meg az élményeidet, láss el minket ötletekkel, és közben ne felejts el készülni a karácsonyra se…

Üdvözlettel, a Fejlesztők