A 11. Moly-szülinapról

>!

Megünnepeltük a Moly 11. születésnapját!

Fotók
Az eseményről @worsi készített képeket, ezeket feltöltöttük a Moly Facebook oldalára. Jelöljétek be magatokat bátran! :) További fotókat örömmel várunk a moly@moly.hu címre! (És ha valaki szeretné, hogy leszedjünk egy róla készült képet, azt is itt lehet jelezni.)

Eredményhirdetés
A kvízt @littlelinda, @Panni777, @Brill88 és @Árnyék82 csapata nyerte, gratulálunk nekik! Nyereményük 1-1 év pro tagság.
A kvízt itt olvashatjátok, a megfejtéseket pedig itt találjátok. A kvízt @Algernon, @Bogas, @kratas, @Sunflowers és @Wish készítette, köszönet érte!

A tortákat @Light, @Tarja_Kauppinen és @szeklarka készítette. Közönségszavazás alapján a legszebb torta @szeklarka sünis tortája lett, díja egy év pro tagság. A második helyezett @Tarja_Kauppinen kókuszos tortája lett, díja 9 hónap pro tagság. A harmadik helyezést @Light tortája nyerte el, díja fél év pro tagság. Köszönjük a finom tortákat!

A társalgási apropót kitöltők közül @Panni777 lett az egy év pro tagság szerencsés nyertese, gratulálunk neki is!

Hálálkodás
Köszönjük a támogatást a következő kiadóknak, akik gyönyörű és ropogós könyvújdonságokkal gazdagították az idei tombolát:

@Trivium_Egyesület, @21_Század_Kiadó, @Kolibri_Kiadó, @Central_Könyvek, @Animus_Kiadó, @Colorcom_Media, @Gold_Book, @General_Press_Könyvkiadó, Jelenkor, @Kalligram, @Libri, @Park_Könyvkiadó, Helikon, @NewLine_Kiadó, @Ab_Ovo_Kiadó, @Typotex_Kiadó, @Holnap_Kiadó, Patak Könyvek (@Triana), @Allegro_Könyvek

Köszönjük a támogató szerzőknek és tagoknak is a hozzájárulásukat, sok örömet okoztatok!

Köszönjük a rengeteg segítséget a regisztrációnál, a torták felvágásánál és a tombolánál @Cetti94, @Csiga_bige, @latinta, @Light, @majoros, @MRenii18, @Perly molyoknak, nélkülük nem sokra jutottunk volna.

Köszönjük Bodor Attilának, Harcos Bálintnak, Maksai Kingának és Gabriella Eldnek, hogy eljöttek, @meseanyu-nak, hogy felvezette az átadót, és @krlany-nak, hogy ilyen remek házigazdája volt az irodalmi beszélgetésnek. Köszönjük minden Merítés-zsűritagnak, aki a háttérben munkálkodott, hogy mindez létrejöhessen!

Köszönjük a @krlany-nak, @meseanyu-nak és @Tarja_Kauppinen-nek, és a velük beszélgető @Cetti94-nek a pódiumbeszélgetést a Merítésről!

Végül pedig, de nem utolsósorban köszönjük minden molynak, aki ott volt és jól érezte magát!

És persze nem maradhat ki, hogy mennyire hálásak vagyunk az Átrium Színháznak, hogy ilyen remek helyszínt biztosított a rendezvényünk számára.

Élménybeszámolókat írni és olvasni a Moly-szülinap zónában lehet, és erre bátorítunk is mindenkit!

Jövőre is várunk benneteket!