4. Könyvjelzőtervező pályázat

>!


Jelentkezz a 4. Molyos Könyvjelzőtervező pályázatra!

Miért:
Hogy az első Moly-antológia minden példányához tudjunk egy egyedi könyvjelzőt adni, és legyen mivel meglepni a Könyvfesztiválon a molyokat!

Hogyan:
Egy ember legfeljebb 3 tervvel pályázhat, és csak egy helyezést érhet el (értelemszerűen a legjobb helyezést elért alkotása számít).
A könyvjelző mérete 155×45 mm lesz, ezért kérünk, hogy ilyen arányú képpel pályázz. A nyomdának fontos az is, hogy nagy méretben kapják meg a képet, tehát például egy 1860×540 pixeles kép éppen megfelelő lenne. De lehet ennél nagyobb is, csak az arányokra ügyelj.
A kép legszélére ne tervezz semmilyen fontos elemet, kell egy kis ráhagyás az esetleges nyomdai pontatlanság miatt.
Bármilyen technikával készült könyvjelzőtervet szívesen látunk, de csak saját alkotással pályázz! (Ezúttal montázs esetén is csak saját képekből készült tervet fogadunk el.)
Amennyiben az előző könyvjelzőtervező pályázatokra készült terveid megfelelnek ennek a kitételnek, nyugodtan nevezhetsz újra ugyanazokkal most is.
A Moly logója mindenképpen meg fog jelenni a könyvjelzőn (minimum 15×10mm méretben). Számold bele, hagyj neki helyet! A beküldött terven ne szerepeltesd a logót, csak ha feltétlen szükséges! A nyomdába küldés előtt mi fogjuk rárakni.

Fontos!
Ezúttal tematikus lesz a pályázat!
A következő kulcsszavak (egy vagy több) felhasználásával alkosd meg a könyvjelzőt:
abszurd, kékség, fény, mozaik, hajnal, tetoválás, séta, tenger, mementó!
Kerülendő kulcsszó: bagoly
Az elkészült művet a felhasználóneveddel együtt az izolda@moly.hu címre küldd el, Könyvjelző tárggyal és írd bele a felhasznált kulcsszavakat is!
Ha a beküldéstől számítva 48 órán belül nem jelzek vissza, mindenképpen jelezd az Üzenet a Molynak oldalon keresztül a problémát.

Nevezési határidő: 2014. február 28. éjfél
Elbírálás:
A nevezési határidő után minden beérkező pályamű felkerül az őt megillető helyre a Negyedik könyvjelzőtervező pályázat nevű polcon, de név nélkül.
A polcon az ismert csillagozós módszerrel tudsz majd szavazni a neked tetsző könyvjelzőkre.
Nyugodtan szavazhatsz a sajátodra is.
A nyertes az lesz, aki a legtöbb csillagot kapja, a második a második legtöbbet és így tovább.

Szavazási határidő: 2014. március 14. éjfél

Díjazás:
1. díj: A könyvjelződ megjelenik nyomtatásban, az első Moly-antológia minden példányába kerül belőle valamint külön is elérhető lesz több száz moly örömére is, mellé pedig kapsz egy év pro tagságot! (Az első helyezett azonban nem pályázhat a következő egy évben.)
2. díj: Egy év pro tagság és lehetőség, hogy indulj a következő pályázaton is!
3. díj: Fél év pro tagság és lehetőség, hogy indulj a következő pályázaton is!

Az előző nyertes könyvjelző @Veress_Éva munkája:

A blogbejegyzést a Hogyan tovább zónában létrehozott karc alatt lehet megvitatni.