!

Tracy Townsend

Könyvei 3

Tracy Townsend: Kilencek
Tracy Townsend: The Nine
Tracy Townsend: The Fall

Kapcsolódó sorozatok: A sors tolvajai, Thieves of Fate


Népszerű idézetek

>!
ARea

Már tiltakozni akartam, hogy ezek emberek, nem kísérleti egerek, de ez nem lett volna teljesen igaz. Egerek voltak, Isten laboratóriumi egerei.

189. oldal

>!
ARea

Csak az akarat hiánya tesz lehetetlenné valamit.

381. oldal

>!
ARea

A fejemben sötétség volt ezen az éjszakán. Nagy sötétség. Nem tudom, hogy a fáradtságtól, vagy az Alkimista intézte így, hogy nyugodtan tudjak pihenni, de nem is érdekelt. A párnának kamilla- és rózsavíz illata volt. Éreztem Öreg Medve pipájának füstjét, ahol a hajam hozzáért a vállához. Sokáig írhatnék az illatról, amely belém ivódott, de még mindig nem találom a szavakat, amelyek visszaadnák, milyen sokat jelentett nekem.

248-249. oldal

>!
ARea

Meg fogsz halni. A megállapítás olyan nyugodtan és gyakorlatiasan férkőzött a gondolatai közé, mintha egy hang az aznapi házimunkát sorolta volna fel. A mosást meg kell csinálni, és valakinek be kell ugrani a zöldségeshez… és te meg fogsz halni, de másoknak az élet megy tovább…

341. oldal

>!
ARea

Kérdezhetsz. De egy kérdést kiválasztani olyan, mint halászni a mólón: a horog mindenbe beleakad, és amikor megpróbálod kihúzni, azt veszed észre, hogy a teremtés minden mocska a kötél végén lóg.

224. oldal