!

Tóth Gizella magyar

tigi5 IP
87 figyelő · 16 figyelt · 938 értékelés · 22 polc · 53 karc · 0 észlelés
Nem
Facebook@cariad5

Képek 1

Fordításai 89

Lisa Kleypas: Nem múló varázs
Lisa Kleypas: Az ördög télen
Lisa Kleypas: Egy nyáréjszaka titkai
Lisa Kleypas: Ősszel történt
Kristen Ashley: A titokzatos Ő
Nicola Yoon: A Nap is csillag
Lisa Kleypas: Botrány tavasszal
Kristen Ashley: A vadember
Julie Garwood: A titok
Lisa Kleypas: Rafe karácsonya

Népszerű alkotóértékelések

ncsn87>!

Tóth Gizella

Ha meglátom a nevét egy könyvön, mint fordító, tudom, hogy nem fogok csalódni. Lisa Kleypas nagy kedvencem és ő fantasztikusan átadta az írónő eredeti stílusát.
Köszönöm a munkádat! Remélem sok könyvet fogunk még olvasni általad. ♥

Marcsi P>!

Tóth Gizella

Még csak a Szívtiprót volt szerencsém az Ő fordításában olvasni, de nagyon tetszett. Remekül eltalálta a stílust, már várom a következő olvasmányt. :)

2 hozzászólás
Emily_Hart I>!

Tóth Gizella

Nagy rajongója vagyok a történelmi romantikusoknak. És ha meglátom Tóth Gizella nevét a fordítónál, akkor már tudom, hogy a fordításban nem fogok csalódni. Hiszen egy oda nem illő szó vagy kifejezés nagyon ki tudja zökkenteni az embert. Több Julia Quinn-t is fordíthatott volna, de örülök a Lisa Kleypas könyveknek. Kár, hogy a Raveneleket nem ő fordította, ott volt jópár dolog, ami elcsúszott. Szerintem, Tóth Gizella a legjobb történelmi romantikus fordító.

2 hozzászólás
Ariadne>!

Tóth Gizella

Nora Roberts és Julie Garwood könyveiért rajongok, ezért még fontosabb, hogy jó fordításhoz legyen szerencsém. Ez azért is fontos, mert az angol tudásom elég gyér, és kész kínszenvedés angolul olvasni a könyveket. Volt szerencsém olvasni a Titok című könyvet mindkét fordításban ami megjelent, és meg kell mondanom, hogy Tóth Gizella fordításában klasszisokkal jobb. Csak azt tudom mondani, hogy köszönöm!!! Nélküle nem lenne ennyire élvezetes az olvasás. :)